Keystone logo

Business Science Institute

A logo

Introducere

Business Science Institute - VIDEO

„Instituție independentă și internațională al cărei scop este dezvoltarea educației executive la scară globală”

Crearea Business Science Institute ale Business Science Institute este rezultatul atât a unei observații, cât și a unei serii de convingeri:

Observația:

Există o cerere nesatisfăcută provenită de la manageri de afaceri experimentați care doresc să urmeze activități intelectuale post-MBA, o cerere pe care instituțiile internaționale majore se străduiesc să le răspundă din cauza standardelor legate de acreditare și a grăbirii publicării cercetării.

Condamnările:

  • Profesorii de management trebuie să răspundă cerințelor managerilor și directorilor folosind o perspectivă globală,
  • Interacțiunea dintre manageri și cercetători reprezintă o sursă de îmbogățire reciprocă.
  • Publicațiile de toate tipurile ar trebui evaluate.

Strategia:

Prin urmare, strategia Business Science Institute ale Business Science Institute este de a se poziționa în cadrul acestei nișă și de a mobiliza resurse academice internaționale de cea mai înaltă calitate. Această strategie inovatoare constă în concentrarea pe principiile esențiale ale fiecărei societăți a cunoașterii, adică pe cea imaterială și academică, și pe mobilizarea profesorilor disponibili pe scară internațională.

Misiune:

Misiunea Business Science Institute ale Business Science Institute este de a promova dezvoltarea profesională și personală a managerilor și a întreprinderilor prin mobilizarea resurselor academice internaționale de cea mai înaltă calitate.

Promovare

Raport de activitate 2021

Acreditări

Locații

  • BSI Luxembourg ASBL Château de Wiltz, L-9615, Luxembourg City

Întrebări