Keystone logo
Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Introducere

Boston University School of Public Health ( BUSPH ) conduce în excelența educațională și inovația în predarea sănătății publice. Ne propunem să predăm într-un mod autentic, incluziv, flexibil, continuu și reflectiv de a schimba sănătatea populației.

Fiind o școală absolventă de top, Boston University School of Public Health oferă acces la cercetări inovatoare, burse și practici de sănătate publică, o educație de nivel superior cu o misiune la fața locului.

Misiunea Școlii de Sănătate Publică este de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea populațiilor din întreaga lume, în special a celor deservite, prin excelență și inovație în educație, cercetare și practică.

De la competențe interdisciplinare și expertiză în cercetare până la abordarea noastră inovatoare de predare, vă oferim o educație excepțională în domeniul sănătății publice.

Realizăm cercetări pe o gamă largă de discipline axate pe dezvoltarea de soluții pentru provocări complexe de sănătate. Membrii facultății se angajează în studii în întreaga lume și în propria comunitate locală.

În calitate de profesioniști Boston University School of Public Health , facultatea, personalul și studenții Boston University School of Public Health au sarcina de a-și folosi cunoștințele, abilitățile și pasiunea pentru îmbunătățirea sănătății populațiilor.

Generarea de cunoștințe și transmiterea acestora către generațiile viitoare se află în centrul activității Boston University School of Public Health din Boston University School of Public Health , dar aplicarea acestor cunoștințe este la fel de importantă. Boston University School of Public Health este în fruntea activității de advocacy și practică, atât la nivel local, cât și la nivel mondial.

Ne-am angajat să aprindem și să susținem schimbări pozitive care duc la sănătate și bunăstare în întreaga lume. Ne străduim pentru o comunitate respectuoasă, colaborativă, diversă și incluzivă în cadrul Școlii noastre de sănătate publică. Ne propunem să promovăm justiția, drepturile omului și echitatea în comunitățile noastre locale și globale.

Locații

  • Boston

    Albany Street,715, 02118, Boston

    Întrebări