Keystone logo
Chicago State University College of Pharmacy

Chicago State University College of Pharmacy

Chicago State University College of Pharmacy

Introducere

Repere

Misiunea Colegiului Farmaciei este dezvoltarea studenților și a cadrelor didactice care vor avea impact asupra nevoilor de îngrijire a sănătății oamenilor din regiune, stat și națiune.

 • Clasat în Top 10 în țară pentru absolvenții studenților de farmacie minoritari
 • 96+ contracte de rotație clinică
 • Raport 9: 1 student-facultate

Plan strategic

În decembrie 2019, Consiliul de administrație al Universității de Stat din Chicago a aprobat planul strategic 2020-2025.

Pe măsură ce Universitatea lucrează pentru a atinge niveluri superioare în toate aspectele predării și învățării, recunoaștem că capitalul nostru uman este cheia pentru a propulsa această instituție academică excepțională și componenții săi la niveluri de succes.

Viziune

Universitatea de Stat din Chicago va fi recunoscută pentru inovații în predare și cercetare, dezvoltare comunitară și implicare civică. Vom promova excelența, leadershipul etic, antreprenoriatul și justiția socială și de mediu. Vom îmbrățișa, ne vom angaja, vom educa, vom propulsa și vom ridica elevii și comunitatea noastră pentru a transforma viețile la nivel local și global.

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144126_CSU4

Misiune

Universitatea de Stat din Chicago transformă viețile studenților prin predare inovatoare, cercetare și parteneriate comunitare prin excelență în leadership etic, îmbunătățire culturală, dezvoltare economică și justiție.

valori

 • Excelență personală și academică
 • Integritate personală, profesională și academică
 • Diversitate, echitate și incluziune
 • Conducere, servicii, filantropie, justiție socială și antreprenoriat
 • Gândire și învățare creative și inovatoare
 • Mândrie în sine, comunitate și universitate
 • Învățarea pe tot parcursul vieții

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144125_CSU3

Departamentul de Științe Farmaceutice

Departamentul de Științe Farmaceutice cuprinde mai multe domenii de specialitate: farmaceutică, chimie medicinală, produse naturale / farmacognozie și fiziologie / farmacologie. Farmaceutica este acea zonă a farmaciei asociată cu următoarele: proiectarea diferitelor forme de dozare pentru administrarea medicamentelor; determinarea stocării și stabilității medicamentelor; și evaluarea efectelor administrării și factorilor de formulare asupra absorbției, distribuției, metabolismului și excreției medicamentelor la om. Chimia medicinală este o știință care este unică în farmacie, deoarece este o hibridizare a principiilor fizice, chimice, biochimice, analitice și farmacologice utilizate în explicarea mecanismelor de acțiune a medicamentelor și a proiectării medicamentelor. Aplicarea principiilor asociate chimiei medicinale oferă studentului profesionist o bază fermă pentru cariera sa în farmacie. Farmacognozia este acea știință farmaceutică preocupată de utilizările biologice, chimice și terapeutice ale medicamentelor obținute din plante, microbi și animale.

Misiune

Misiunea Departamentului de Științe Farmaceutice este de a împuternici studenții cu fundamentul cunoștințelor esențiale pentru curriculum-ul farmaciei profesionale. În timp ce oferă instrucțiuni de cea mai înaltă calitate în științe farmaceutice, facultatea introduce și dezvoltă abilități de gândire critică, rezolvare de probleme și învățare pe tot parcursul vieții la viitorii farmacisti. Membrii facultății servesc drept modele, cultivând abilități interpersonale la studenții la farmacie în timpul dezvoltării lor profesionale. La rândul său, Departamentul de Științe Farmaceutice îmbunătățește dezvoltarea științifică a acestor membri ai facultății, încurajându-i să depună eforturi pentru excelență în cercetarea critică. Departamentul se străduiește, de asemenea, să contribuie în mod semnificativ la CSU-COP, excelând în serviciu atât în interiorul, cât și în afara colegiului.

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144127_csu6

Departamentul de practică farmaceutică

Departamentul de practică farmaceutică este alcătuit din facultăți care oferă educație în științele administrative și clinice, precum și experiență practică directă. Cursurile necesare în domeniul științelor administrative includ o introducere în dezvoltarea carierei și subiecte actuale în farmacie, un sondaj al sistemului de îngrijire a sănătății, managementul practicii profesionale și legislația și etica farmaciei.

Cursurile necesare în domeniul științei clinice includ subiecte în domeniul medicamentelor fără prescripție medicală, evaluarea literaturii medicamentoase, farmacoterapie și un laborator de practică profesională care pune accentul pe abilitățile de comunicare, procesarea prescripției și îngrijirea farmaceutică. Experiențele de practică supravegheate necesare în timpul programului oferă elevilor oportunități de a aplica cunoștințele dobândite în cursuri didactice la situații de viață. Experiențele sunt concepute pentru a promova dezvoltarea abilităților tehnice, cognitive și de luare a deciziilor necesare pentru practica contemporană a farmaciei într-o varietate de medii de practică. Diferite state aplică aceste experiențe cerințelor de stagiu ale consiliului lor de stat de farmacie.

Misiune

Misiunea Departamentului de practică în farmacie este de a pregăti și împuternici studenții la farmacie și farmaciștii să devină furnizori competenți de îngrijire a farmacistului în toate setările de practică. Această misiune este realizată printr-o combinație de cursuri didactice inovatoare, formare experiențială, mentorat, bursă și servicii comunitare în parteneriat cu studenți, practicieni în farmacii și comunitățile medicale și laice. Departamentul servește comunității profesionale prin dezvoltarea și evaluarea unor modele inovatoare de practică în farmacie care promovează rolul farmacistului ca membru integral al echipei de asistență medicală.

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144129_CSU11

Acreditare

CSU este acreditat de Higher Learning Commission, o agenție regională de acreditare recunoscută de Departamentul Educației din SUA. Această corporație independentă a fost înființată în 1895 și este recunoscută de Departamentul Educației din SUA și Consiliul pentru acreditarea învățământului superior. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați [email protected].

Acreditarea Comisiei superioare de învățare (HLC) asigură publicul, studenții, facultățile și personalul că universitatea noastră îndeplinește criteriile HLC stabilite. Acreditarea înseamnă certificarea calității și integrității instituționale acceptabile și recunoaște că instituția a suferit o evaluare internă și externă riguroasă. Acreditarea este poziția oficială și afirmarea că o universitate oferă calitatea învățământului superior pe care publicul larg are dreptul să o aștepte și pe care comunitatea educațională o recunoaște.

Organizațiile de acreditare stabilesc standardele academice pe care instituțiile lor membre trebuie să le respecte. Acest proces de asigurare a calității este realizat de asociații private de membri pentru a se asigura că o școală îndeplinește standarde ridicate în ceea ce privește:

 • calificările facultății
 • rigoare academică
 • rezultatele învățării elevilor

Locații

 • Chicago

  9501 S. King Drive Chicago, IL 60628, , Chicago

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări