Keystone logo
Corban University

Corban University

Corban University

Introducere

Corban University este recunoscută ca un colegiu de distincție cu studenți angajați, predare excelentă, o comunitate vibrantă și rezultate de succes. Corban este, de asemenea, clasat printre cele mai bune universități din Vest din SUA News & World Report.

Corban University educă studenți care vor face o diferență în lume pentru Iisus Hristos. Concentrarea noastră pe asigurarea creșterii academice, spirituale și personale într-un cadru creștin creează o comunitate incredibilă pentru experiența dvs. de facultate.

Profesorii experți fac ca învățarea să fie relevantă și semnificativă. Raportul nostru 12: 1 student-facultate menține dimensiunile claselor mici, astfel încât facultatea să vă cunoască pe nume. Ei consiliază, îndrumă și preiau un rol activ în a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Salem

    Deer Park Drive Southeast,5000, 97317, Salem

    Întrebări