Keystone logo
Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Introducere

Educaţie

Facultatea de Medicină a Universității Charles din Hradec Králové oferă educație viitorilor titulari de diplome de licență, master și doctorat în științe medicale.

Educația este oferită de educatori – experți în domeniile lor respective și oameni de știință competenți.

Cooperare internationala

Cooperarea cu țările străine și mobilitatea internațională este o prioritate pentru facultatea noastră.

Pe lângă programul Erasmus, care oferă studenților posibilitatea de a petrece unul sau două semestre la unele universități europene, organizația IFMSA oferă studenților și alte stagii.

Facultatea noastră a avut o relație excelentă cu prestigioasa Clinică Mayo din Rochester, SUA. Această cooperare unică, care în sfera sa depășește toate celelalte școli de medicină din Republica Cehă, oferă un stagiu anual pentru aproximativ 10 studenți de licență și postuniversitar pentru un stagiu de 3 luni în Rochester. Plasamentele se concentrează pe cercetare și sunt de obicei legate de zona de interes și dezvoltarea viitoare a studenților noștri. Există, de asemenea, adesea o publicație. Toți participanții la stage la Mayo Clinic confirmă că este o activitate foarte stimulativă. În unele cazuri, a dus la noi stagii de muncă la clinici prestigioase din SUA.

Acordurile inter-facultăți și sute de acorduri interuniversitare pentru studenți și profesori sunt o altă modalitate comună de cooperare cu instituțiile străine.

Știință și Cercetare

Pe lângă predare, activitățile științifice și de cercetare se numără printre principalele activități ale facultății.

Membrii facultății noastre și studenții noștri sunt investigatori principali sau co-investigatori ai multor proiecte de grant (Agenția Cehă de Granturi, Fondul Social European, FEDER, FP7 etc.) legate de cercetarea medicală și inovarea didactică.

Studenții programelor de licență (master) se pot pregăti încă de la începutul studiului pentru activități științifice și de cercetare în cadrul programelor lor de studii. Rezultatul muncii lor este prezentat, discutat și evaluat anual la conferințele SVOČ (conferința de lucru științific și de cercetare a studenților).

Rezultatele activităților științifice și de cercetare sunt prezentate la multe reuniuni științifice regulate.

Conferințele științifice ale Facultății de Medicină și ale Spitalului Universitar din Hradec Králové fac parte din procedurile de evaluare externă pentru granturile unor agenții de granturi.

Activitățile de cercetare ale studenților din programul de studii postuniversitare (doctorat) sunt prezentate la conferințele studenților postuniversitari.

Conferința internațională a studenților postuniversitari (doctoranzi) numită „Conferința internațională de studii postuniversitare în medicină în Hradec Králové” cu subtitlul „Noile frontiere în cercetarea doctoratului. Students” este organizat anual din 2005 și a crescut în prestigiu. Prestigiul Conferinței Internaționale de Medicină Postuniversitară Hradec Králové, cu subtitlul New Frontiers in the Research of Ph.D. Studenții, care este organizat din 2005, sunt în continuă creștere.

Locații

Locații
 • Hradec Kralove

  Charles University in Prague Faculty of Medicine in Hradec Kralove PO BOX 38 Simkova 870 Hradec Kralove 1 500 38 Czech Republic, , Hradec Kralove

  • facebook
  • youtube

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări