Keystone logo
Charles University Second Faculty of Medicine

Charles University Second Faculty of Medicine

Charles University Second Faculty of Medicine

Introducere

Studenții aleg cea de-a doua facultate pentru excelența sa de cercetare și predare, datorită unei mândre tradiții de prietenie și unitate între lectori, studenți și personal administrativ și experienței unice a studenților pe care o oferim. Angajamentul nostru de a pregăti profesioniști de succes în asistența medicală primară sau spitalicească face din facultatea noastră o alegere remarcabilă pentru studiile dumneavoastră.

Excelență în cercetare și predare

La Facultatea a II-a beneficiați de contactul zilnic cu oameni de știință de renume internațional, precum și cu lideri de cercetare din multe domenii medicale din Republica Cehă. Ne concentrăm în special pe cercetarea în domeniile geneticii și genomicii umane, oncologiei și hematologiei copilăriei, oncoginecologiei, neuroștiințelor și pediatriei. Publicăm în mod regulat rezultatele noastre în cele mai bune reviste științifice internaționale. Mulți dintre angajații noștri și doctoranzi sunt laureați ai premiilor și premiilor naționale sau internaționale, iar specialiștii noștri recunoscuți se ocupă de reprezentările sportive naționale. Toate acestea vă oferă cea mai bună oportunitate de a deveni un important profesionist din domeniul sănătății.

Pediatrie - bonusul nostru unic adăugat educației standard

A doua Facultate de Medicină continuă istoric Facultatea de Pediatrie. Deși oferă educație medicală generală și absolvenții săi au succes atât ca interniști, cât și ca pediatri (sau specialiști în alte discipline), programa școlară a păstrat un domeniu larg de pediatrie. În comparație cu alte facultăți, studenții se pot familiariza cu specializările pediatrice, precum Neurologie, Hematologie, Oncologie, Psihiatrie, Ortopedie, Cardiologie, Stomatologie, printre altele.

O largă recunoaștere internațională

Diplomele acordate de a doua Facultate de Medicină sunt pe deplin recunoscute în toate țările UE și în SUA la nivel federal. (Pentru informații despre procesul de acordare a licențelor pentru a practica medicina, este necesar să contactați organismul profesional al țării respective.)

Oportunități globale de studiu și formare

Ca student al Facultății a II-a, puteți alege dintr-o gamă largă de programe de schimb de studii și stagii în străinătate. Puteți petrece un semestru sau întregul an universitar la unele dintre universitățile noastre partenere din Europa și din întreaga lume; să urmeze un stagiu practic în spitale și institute medicale din întreaga lume (citiți despre experiențele studenților noștri); sau să participe la misiuni medicale umanitare.

Spațiu pentru dezvoltarea talentelor

Dacă nu vă place doar să participați la prelegeri, dar doriți să vă demonstrați talentele, este posibil să vi se permită să participați la predarea colegilor mai tineri. Începând cu al doilea an, poți fi util ca demonstrant medical la cursurile de Anatomie și Histologie, deoarece ești apropiat ca vârstă și profesie de alți studenți și poți înțelege problemele și nevoile lor.

Conexiuni excelente de transport

În centrul orașului Praga se poate ajunge în 15 minute cu metroul. Ieșirea din stația de metrou duce direct la intrarea facultății.

Studenți mulțumiți și absolvenți de succes

Conform propriei evaluări a predării la Facultatea a II-a de Medicină, studenții sunt mulțumiți pe termen lung, iar absolvenții au performanțe cu succes pe piețele de muncă cehe și internaționale.

Viață de student, divertisment și cultură

Facultatea asigură o atmosferă plăcută și relații bune între studenți și personal. Societățile noastre studențești se străduiesc să îmbunătățească viața studențească prin numeroase evenimente extracurriculare, concerte de muzică clasică și populară, expoziții de artă și competiții sportive, inclusiv o petrecere tradițională de vară pe vapor. Săptămâna Freshers 'la începutul anului este o neprețuită oportunitate de a vă întâlni colegii cu studenții și de a cunoaște Praga, precum și Republica Cehă.

Societăți studențești active și originale

Ca membru al unor societăți studențești, puteți participa activ la toate aceste activități. Pe lângă participarea la organizarea de evenimente, vă puteți dezvolta creativitatea ca reporter sau fotograf cu Motolák; să asiste la gestionarea stagiilor practice în străinătate cu Federația Internațională a Asociațiilor Studenților în Medicină Republica Cehă (IFMSA); sau să se angajeze în comunitatea studenților internaționali prin Asociația Studenților Internaționali în Medicină (AIMS).

Confortul documentelor electronice

Pentru a evita documentele inutile, executăm multe aplicații electronice, inclusiv aplicații de studiu, înscrierea la examen, evaluarea resurselor didactice și didactice electronice.

Locații

  • Prague

    Charles University in Prague 2nd Faculty of Medicine V Úvalu 84 150 06 Praha 5 - Motol , , Prague

Întrebări