Keystone logo
DIW Berlin - German Institute for Economic Research Doctor în economie
DIW Berlin - German Institute for Economic Research

Doctor în economie

Berlin, Germania

5 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

01 Oct 2024

Request tuition fees

În campus

* nici o taxă de școlarizare

Introducere

Institutul German de Cercetare Economică (DIW Berlin) este unul dintre institutele de cercetare economică de top din Germania. Suntem un institut independent, non-profit, implicat în cercetare economică, servicii și consiliere în materie de politici. Pe lângă cooperarea strânsă cu universitățile din Berlin și Brandenburg, suntem activi și în rețelele academice internaționale.

Poziţie

Doctorand în economie

DIW Graduate Center (GC) de la Institutul German pentru Cercetări Economice salută cererile de la studenți postuniversitari cu înaltă calificare din întreaga lume pentru a se înscrie la programul său de doctorat structurat în economie.

Scopul DIW Graduate Center este de a oferi studenților doctoranzi remarcabili un mediu de cercetare și o structură de formare care să le dezvolte talentele într-o manieră exemplară. Le oferă o înțelegere profundă a proceselor economice și sociale, oferindu-le în același timp oportunitatea de a-și aplica cunoștințele în mediul de cercetare profesională al unuia dintre cele mai importante grupuri de gândire economice din Germania.

Centrul de absolvenți oferă un program de 5 ani de pregătire aprofundată în economie care duce la un doctorat. de la una dintre universitățile din Berlin. Studentul va urma un program de cursuri de nivel înalt și va primi pregătire la locul de muncă în departamentele de cercetare ale DIW Berlin. Cercetarea studentului ar trebui să se concentreze pe subiecte teoretice și/sau aplicate în economie și științe sociale conexe. Atât educația, cât și cercetarea de la GC au o componentă empirică puternică. Formarea doctorală încurajează, de asemenea, stagii finanțate la instituții prestigioase precum Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială și ministere, precum și sejururi de cercetare la universități renumite din întreaga lume.

După finalizarea programului, studenții vor fi trimis mai multe lucrări la reviste științifice arbitrate. Ei vor primi un certificat care confirmă participarea împreună cu o diplomă de doctorat.

Centrul de absolvenți DIW oferă cinci ani de finanțare cu o bursă standard de 1.450 de euro pe lună în primul an și un contract de muncă în anii următori. După parcurgerea primului an, doctoranzii sunt repartizați în departamentele de cercetare ale institutului. Posturile de cercetare sunt oferite în funcție de volumul proiectelor de cercetare în lucru.

Admitere

Despre Școală

Întrebări