Keystone logo
Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Introducere

Universitatea de Tehnologie din Gdańsk (nume polonez: Politechnika Gdańska) este una dintre cele mai vechi universități din Polonia și cea mai mare universitate tehnică din nordul Poloniei.

A fost înființată în 1904 și de atunci a educat ingineri de talie mondială în diverse domenii ale științei și tehnologiei.

Situat în Gdańsk – un oraș cu o tradiție de o mie de ani și poarta către linia de coastă poloneză – este locul perfect pentru a studia și a te bucura de viața de student.

Principalele puncte forte Universitatea de Tehnologie din Gdańsk

 • Universitatea de Tehnologie din Gdańsk a fost recunoscută drept cea mai bună universitate de cercetare tehnică din Polonia în competiția Ministerului Științei și Învățământului Superior.
 • Locul I în 2018 și locul II în 2019 în clasamentul Ministerului Științei și Învățământului Superior care măsoară popularitatea studiilor în rândul candidaților.
 • GUT a fost clasificată drept una dintre cele mai frumoase 10 universități din Europa conform Times Higher Education University Rankings.
 • Universitatea este compusă din 9 facultăți cu 37 de domenii de studiu.
 • Are 1200 de cadre didactice și educă 14 mii de studenți.
 • Absolvenții nu numai că își găsesc cu ușurință un loc de muncă după absolvire, dar și adesea își creează și își conduc cu succes propriile afaceri.*
 • Pentru potențialii candidați, este important să știți că Universitatea de Tehnologie din Gdańsk este una dintre cele mai populare universități în rândul tinerilor.
 • Studenții internaționali de la GUT se bucură de un sprijin unic, atât în timpul procesului de admitere, cât și pe durata studiilor, din partea Biroului pentru Studenți și Vizitatori Internaționali (ISVO)** – o entitate dedicată promovării universității la nivel internațional, recrutării de candidați din străinătate și sprijinirii noilor veniți. .

*Conform unui sondaj la nivel național, câștigurile absolvenților Universității de Tehnologie din Gdańsk sunt pe locul al patrulea în rândul absolvenților din țară.

** ISVO face parte din Biroul de Relații Internaționale al Universității de Tehnologie din Gdańsk și a fost creat pentru a oferi informații și consiliere candidaților și studenților internaționali. Personalul de sprijin, multilingv poate răspunde la întrebări referitoare la aplicații, universitate, legalizarea șederii în Polonia, cazare și poate ajuta la rezolvarea oricăror probleme care pot apărea.

192808_NAWA-STER-EN.png

Locații

 • Gdańsk

  Gdańsk, Poland, 80-233, Gdańsk

  Întrebări