Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Introducere

Rețeaua École de Management Appliqué (EMA) este formată din persoane care și-au obținut diplomele în cadrul diferitelor programe de la EMA și care au devenit profesioniști desăvârșiți în diverse domenii. Aceștia formează o comunitate solidă de persoane care împărtășesc același context educațional, experiențe și aspirații. Această rețea oferă o platformă pentru ca absolvenții școlii să se conecteze, să își împărtășească cunoștințele, să facă schimb de idei și să colaboreze la diverse proiecte.

Pentru absolvenți, această rețea oferă posibilitatea de a păstra legătura cu foști colegi de clasă și alți profesioniști care împărtășesc interese similare, de a-și extinde rețelele profesionale și personale și de a rămâne informați cu privire la cele mai recente tendințe și oportunități din industrie. Acest lucru poate duce la conexiuni profesionale valoroase, prietenii și sprijin, chiar și după absolvirea EMA.

Pentru studenții actuali, rețeaua de absolvenți oferă acces la o mulțime de cunoștințe, resurse și oportunități. Prin intermediul rețelei, studenții se pot conecta cu absolvenți care lucrează în domenii de interes, pot aduna informații despre piața muncii și pot primi sfaturi și îndrumări pentru dezvoltarea lor profesională. Absolvenții pot oferi, de asemenea, oportunități de stagiu și de observare, care pot ajuta studenții EMA să câștige experiență de lucru valoroasă și să stabilească contacte în industrie.

În general, rețeaua extinsă de absolvenți a universității noastre este un atu valoros care poate ajuta absolvenții și studenții actuali să-și atingă obiectivele personale și profesionale. În doar două decenii, rețeaua globală de absolvenți EMA a permis școlii să treacă de la o instituție mică la o putere în educația globală, bucurându-se de o reputație solidă pentru excelența academică.

Fondată în 2004, Școala de Management Aplicat (EMA) este o instituție privată de învățământ superior situată în Paris, care oferă programe de studii multidisciplinare în Management Aplicat de la nivelurile BAC +1 la BAC +8.

2023: GEDU Global Education

Școala de Management Aplicat se alătură grupului GEDU Global Education și comunității sale de 40.000 de studenți din 12 țări din întreaga lume, ca parte a expansiunii sale internaționale.

2023: Cartea de identitate de student internațional

School of Applied Management începe o colaborare cu International Student Identity Card (ISIC), o organizație susținută de UNESCO din 1968, pentru a oferi o experiență studențească mai bună tuturor studenților săi din întreaga lume.

2022: Certificare Qualiopi

Școala de Management Aplicat obține certificarea Qualiopi care atestă problema procesului implementat de unitate pentru Acțiunile sale de Formare (OF - L.36313-1 - 1°).

Brandul „Qualiopi” atestă calitatea procesului implementat contribuind la dezvoltarea competențelor și permite o mai mare claritate a formării oferite companiilor și utilizatorilor, inclusiv la nivel internațional.

2008: Recunoaștere ca instituție privată de învățământ superior

Școala de Management Aplicat este recunoscută ca instituție privată de învățământ superior.

2006: Promoția #1

Elevii clasei I '06 a Școlii de Management Aplicat și-au primit diploma de Master (BAC +5).

2004: Înființarea Școlii

Școala de Management Aplicat (EMA) a fost înființată sub numele de Școala Privată Internațională de Drept Comparat și Economie (EIPDCE).

Admitere

Pasul #1: Aplicare

Cererile de aderare la EMA trebuie depuse direct prin formularul online.

Solicitanții trebuie să atașeze la cererea lor următoarele documente:

 • Un pașaport valabil (foto față și spate)
 • Dosar complet de documente academice oficiale de la SSC (Certificat de Liceu) la studii superioare.
 • CV în format ZZ.LL.AAAA până la ZZ.LL.AAAA, inclusiv justificarea decalajului (dacă este cazul)
 • Declarație personală în următorul format (De ce acest program, De ce institutul EMA, De ce Paris, Franța și planuri), etc.
 • Cunoașterea limbii engleze sau promovați interviul și furnizați MOI (Modul de instruire) emis de
 • Universitatea/Institutul/Colegiul ultimei calificări cu o dată recentă.
 • Fotografie clară mărimea pașaportului

Pasul #2: Admiterea

Admiterea la EMA se bazează pe evaluarea dosarului studentului solicitantului și, uneori, și printr-un interviu (online sau în persoană) cu Biroul de Admitere.

Admiterile se acordă pe tot parcursul anului în mod continuu. Rezultatele admiterii sunt comunicate candidaților prin e-mail în termen de 2-3 săptămâni în timpul sezonului de recrutare ridicat.

Admis?

Ar fi trebuit să primiți 2 e-mailuri: 1 e-mail care vă declară admiterea + 1 e-mail care conține un link către Formularul dvs. de înregistrare 100% online. Acest link expiră în 2 săptămâni, așa că vă rugăm să vă asigurați că toate detaliile sunt introduse și corectate, semnați-l și trimiteți-l cât mai curând posibil pentru a vă asigura locul la EMA!

Respins?

Numărul de cereri pe care le primește Școala variază în funcție de an și sezon, iar această decizie de admitere nu este corelată cu calitățile tale personale. Vă încurajăm să aplicați din nou pentru următorul aport!

Pasul 3: Înregistrare

Procesul de înregistrare este finalizat odată ce Formularul de Înregistrare (Pasul 2) a fost primit de către Biroul de Admitere, împreună cu plata taxelor de înscriere și a taxelor de școlarizare.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit în inima Parisului, Franța, la EMA!

Burse și finanțare

Obțineți o bursă de până la 50% exclusiv pentru primul an al anului universitar mai 2024 la EMA . Vă rugăm să contactați școala pentru mai multe informații.

Locații

 • Île-de-France

  Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

  Întrebări