Keystone logo
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics Doctorat în relații internaționale
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Doctorat în relații internaționale

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

O Ph.D. Program dezvoltă abilitățile candidaților în analiza politică internațională și le pregătește pentru o carieră academică printr-un accent pe abilitățile de cercetare și de socializare profesională în Relații Internaționale (IR) disciplina. Aceasta contribuie la cunoștințele lor de specialitate a diferitelor sub-discipline ale IR, inclusiv Teoria Relații Internaționale, Drept International, Conflict Resolution, economia politică internațională, Analiza de Politică Externă, precum și comparativ Politică și zona de studii, ca un domeniu legat de studiu. Studiile zona cuprinde Europa, inclusiv Cipru și Turcia, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu și Asia Centrală. Programul este deosebit de potrivit pentru candidații care doresc să fie urmeze o carieră academică sau pentru a introduce servicii diplomatic sau de serviciu public internațional țărilor lor. Programul este format din opt cursuri, examene scrise și orale, de calificare apărare a propunerii disertație și disertație de doctorat.

Cerințele de admitere

Solicitanții sunt de așteptat pentru a satisface cerințele generale de admitere ale Institutului. În general, studenții care doresc să urmeze un program de absolvent dat la Facultatea de Business și Economie, dar au finalizat un BA / BS într-un alt domeniu pot fi admiși la programul, sub rezerva finalizarea cu succes cursuri condiție prealabilă selectate din departamentul legate.

Facultatea de cercetare Interese

Rezolvarea conflictului; include un accent pe probleme regionale, care include un accent pe studii Cipru. Analiza externă a politicilor și deciziilor strategice a face cu un accent pe afaceri turci (de exemplu, politica externă a Turciei, relațiile Turcia-UE, și conflictul Cipru), precum și relațiile de politică externă mai largi, inclusiv politica externă Statele Unite, și diplomația internațională. Problemele din Orientul Mijlociu contemporane, inclusiv tranziții de la monarhii la republici și cereri populare de schimbare în Orientul Mijlociu. Economie politică la nivel mondial; se concentrează pe impactul globalism / regionalism asupra societății, extinderea UE, și europenizare. Drept internațional; specializată în drepturile internaționale ale omului și a democratizării, dreptul internațional, soluționarea litigiilor

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare