Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

Introducere

Despre EBU

183456_milestone.png

Declarația de misiune

European Business University din Luxemburg este dedicată realizării și susținerii unei tradiții de excelență academică, asigurându-se că este în fruntea evoluției inovației. EBU se va strădui să devină un punct de referință al educației de calitate la nivel mondial, bazându-se pe talentele unei echipe susținute activ de personal recunoscut internațional și facultate de femei și bărbați din medii transculturale.

Pentru a-și susține misiunea, EBU:

  • Va acționa ca resursă intelectuală și platformă pentru comunitatea globală;
  • Va menține în orice moment standarde etice;
  • Will face ca educația să fie accesibilă, echitabilă și accesibilă comunității globale;
  • Va satisface nevoile comunității globale printr-o varietate de programe;
  • Va oferi un mediu transcultural.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

Un articol despre educația online

European Business University din Luxemburg a evoluat din Învățarea Tehnologică - Africa, Asia și America (TEL-A) fondată pentru a oferi un sistem educațional mai echilibrat și echitabil. Ambele entități sunt formate și cu sediul în Marele Ducat al Luxemburgului.

European Business University of Luxembourg (EBU) este un guvern înregistrat Asbl. (asociație non-profit) înregistrare nr . F12020. Găzduind multiple parteneriate și cursuri online specializate, EBU vă invită să ne permiteți să vă ajutăm să vă atingem obiectivele pentru avansarea personală și profesională. Echipa noastră de conducere este dedicată îndeplinirii misiunii educaționale a Universității de a susține o tradiție de excelență academică prin asigurarea unei educații de nivel mondial este asigurată de o echipă complet susținută de facultăți recunoscute la nivel internațional, care sunt experți în materie.

EBU se angajează în ideea de a evolua inovația. Acest spirit poate fi găsit în toate aspectele programului nostru online și în activitățile sale: de la facultatea noastră entuziastă și puternic motivată și personalul de sprijin până la rețeaua noastră globală de studenți și parteneri universitari. În acest sens, toate certificatele academice emise EBU pot fi verificate prin intermediul blockchain-ului Ethereum. Detalii despre cum pot fi autentificate aceste certificate sunt disponibile de la echipa noastră de administrare.

EBU aderă la Triple Bottom Line în această ordine; Oameni, planetă, profit. De asemenea, aspirăm să sprijinim Obiectivele ONU de Dezvoltare Durabilă.

Învață și crește cu EBU Online de oriunde în lume, oriunde te-ai afla în carieră.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Locații

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Întrebări