Keystone logo
Florida Christian University

Florida Christian University

Florida Christian University

Introducere

Înființată la 29 august 1985, FCU a avut întotdeauna misiunea de a oferi educației superioare într-un mod practic și accesibil profesioniștilor și miniștrilor, pregătindu-i să-și îndeplinească chemările cu fundații creștine. Universitatea promovează programe educaționale la nivel mondial de învățare la distanță prin intermediul studiilor video, studiilor independente și online cu facultate calificată și utilizarea infrastructurii tehnologice de ultima generație.

Misiune

Oferiți învățământ superior practic și accesibil profesioniștilor, laicilor și miniștrilor, pentru ai pregăti pentru a-și îndeplini vocațiile, cu fundații creștine.

Viziune

A fi o instituție de interes global care echipează și conectează profesioniștii și oamenii de știință să avanseze în viață cu scopul și realizările semnificative, printr-un impact transformator bazat pe principiile creștine.

De ce FCU?

 • Fondată în 1985, care a crescut de la un Seminar Teologic la o universitate universitară.
 • Cursurile sunt difuzate în diferite formate care permit programarea flexibilă: difuzarea online, difuzarea în direct și setările în sălile de clasă.
 • Programele sunt disponibile în engleză, spaniolă și portugheză.
 • Evenimente internaționale organizate în mod regulat în Statele Unite și în alte părți ale lumii, pentru schimbul de cunoștințe și experiențe.
 • Curs de comportament de comunicare personal inclus în toate programele, cu un raport de profil furnizat fiecărui elev.
 • O rețea de profesori din diferite naționalități și contexte profesionale.
 • Prețuri accesibile și opțiuni de plată accesibile.
 • Posibilitatea de a valida experientele de viata calificate pentru a conta ca un numar limitat de credite de curs (doar gradul de asociat si de licenta).
 • Angajat de principiile creștine ale vieții și ale afacerilor.
113235_pexels-photo-901964.jpeg

Mesajul președintelui

Dragă student potențial,

Există atâtea provocări în viață care ne împiedică să obținem ceea ce dorim să fim. Imaginați-vă că aveți un râu în fața voastră. Pe cealaltă parte este un copac cu frunze cu fructe minunate care vă așteaptă. Vreți să traversați râul pentru a obține fructele delicioase. Cu toate acestea, forța apei care curge face imposibilă trecerea. Asta se întâmplă în viața noastră: știm unde ne-ar plăcea să mergem, dar credem că există obstacole care ne împiedică să ne atingem obiectivele. Acum imaginați-vă că aveți o frânghie care trece peste apă și este legată de copac. Folosind frânghia, vei putea traversa râul. Toate obstacolele vor fi depășite. Toate eforturile tale acum vă vor da victorie în trecerea râului visurile tale obiectivele tale.

Dumnezeu pune atât de multe provocări în cadrul posibilităților pentru viața noastră. El dă provocările. Dar El dă și grație împreună cu oportunitățile. De asemenea, ne dă viziunea care ne va ajuta să atingem obiectivele noastre. El ne dă frânghia. Dacă suntem comise prin credință, viziunea ne va ajuta să ne ocupăm de oportunitățile pe care ni le-a dat Dumnezeu. Această viziune este frânghia legată de copac care ne va duce la succes. Prin înscrierea în Universitatea noastră, începeți o nouă etapă în viața voastră. A obține o diplomă va fi o provocare pentru voi, dar Dumnezeu va fi cu voi, oferindu-vă viziunea și capacitatea de a obține succesul. Mai devreme decât vă imaginați, veți fi unul dintre absolvenții noștri victorioși. Bine ați venit la Universitatea noastră. Avem încredere că veți găsi toate clasele și profesorii dvs. provocatoare și îmbogățind viața voastră chemând pe măsură ce studiați cu sârguință.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Locații

 • Orlando

  5950 Lakehurst Dr #101, FL 32819, Orlando

  Întrebări