Keystone logo
Florida Institute of Technology Doctor în Inginerie Electrică
Florida Institute of Technology

Doctor în Inginerie Electrică

Melbourne, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 1.241 / per credit *

În campus

* pe oră de credit

Introducere

Ph.D. studenții în inginerie electrică găsesc o cultură a inovației la Florida Tech, cu o oportunitate de a aprofunda în subiecte de cercetare care se aliniază cel mai bine cu domeniul lor de specializare. Al doilea cel mai mare program de inginerie de la universitate, doctoranzi în inginerie electrică se află într-o poziție atractivă pentru angajare, cu locația Florida Tech printre una dintre cele mai mari forțe de muncă de înaltă tehnologie din țară.

O cultură a cercetării

Florida Tech este o alegere de top pentru un doctorat. în inginerie electrică datorită mediului de studiu și cercetare în colaborare cu profesori și colegi. Dimensiunile claselor sunt mici, cu mentorat unu-la-unu, oferind studenților posibilitatea de a-și personaliza curriculumul și proiectele de cercetare. Aceasta include domenii de studiu precum procesarea vorbirii, învățarea automată, comunicarea fără fir, procesarea imaginilor și modelarea semiconductorilor.

O facultate de ingineri profesioniști

Membrii facultății sunt ingineri profesioniști cu experiență în proiectare și cercetare în lumea reală. Profesorii oferă doctorat. studenți la inginerie cu cele mai recente cunoștințe și metode de cercetare în toate aspectele industriei. Abordarea de învățare practică a Florida Tech îi pregătește pe absolvenți să-și ridice cariera actuală sau să intre într-un nou domeniu în inginerie electrică.

136257_pexels-photo-257736.jpeg
Pixabay / pexels

Curriculum

Clasamente

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări