Keystone logo
Florida Institute of Technology Doctor în Inginerie Mecanică
Florida Institute of Technology

Doctor în Inginerie Mecanică

Melbourne, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 1.241 / per credit *

În campus

* pe ore de credit

Introducere

Studenții din programul de doctorat al Florida Tech experimentează un mediu intim de învățare în care profesorii sunt mentori și colaborează cu studenții ca profesioniști. Dimensiunile claselor sunt mici, iar mediul promovează gândirea inovatoare, independentă pentru a dezvolta absolvenți care sunt poziționați pentru conducere.

Studenții care caută un doctorat în inginerie mecanică. diplomă sunt cercetători dedicați care explorează subiecte importante în prezent pentru industrie. Datorită naturii multidisciplinare a cercetării efectuate la Florida Tech, studenții sunt profesioniști cunoscători gata să aducă contribuții imediate la locul de muncă.

Facultate dedicată, cu experiență

Fiecare membru al facultății este un inginer profesionist care are experiență în proiectarea și cercetarea în lumea reală. Profesorii desfășoară o gamă largă de interese de cercetare în instrumentare și control, mecatronică, robotică, biomecanică, proiectare asistată de computer, energie alternativă și multe altele. inginerie mecanică dr. studenții pot contribui la aceste proiecte și adesea își pot publica rezultatele în reviste de cercetare respectate. NASA, Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare, Oficiul de Cercetare Științifică a Forțelor Aeriene, Fundația Națională pentru Știință, Statul Florida și Departamentul de Energie au finanțat recent proiecte de cercetare ale facultăților.

Locație excelentă din Florida

În timp ce mulți doctori în inginerie mecanică. studenții lucrează deja profesioniști în zona locală, alți candidați aleg programul de master în inginerie mecanică de la Florida Tech pentru locația sa privilegiată în inima Coastei Spațiale din Florida, în mijlocul uneia dintre cele mai mari forțe de muncă de înaltă tehnologie a națiunii.

136258_gears-cogs-machine-machinery-159298.jpeg
Pixabay / pexels

Curriculum

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări