Keystone logo
Florida Institute of Technology Doctor în Matematică Aplicată
Florida Institute of Technology

Doctor în Matematică Aplicată

Melbourne, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

USD 1.241 / per credit *

În campus

* pe oră de credit

Introducere

Absolvenții cu un master în matematică aplicată își pot extinde expertiza în materie alegând un doctorat. în matematică aplicată la Florida Tech. Fiind unul dintre cele 30 aplicate pentru programele de matematică din Statele Unite, programul de doctorat al Florida Tech oferă mai multe specializări în domeniu, inclusiv analiză neliniară, analiză stocastică, optimizare, analiză numerică, calcul științific și statistică.

O diplomă cu flexibilitate reală

Pe lângă domeniile de specializare, Florida Tech oferă o flexibilitate suplimentară în doctoratul său. în programul de matematică aplicată, permițând doctoranzilor să elaboreze un curriculum care se potrivește intereselor lor specifice de cercetare și obiectivelor de carieră. Ca universitate națională de cercetare, Florida Tech se angajează să ofere studenților o varietate de experiențe de cercetare în matematică aplicată, deschizând cariere într-o gamă largă de industrii.

Clase mici — Facultate de renume mondial

Studenții la doctorat. în programul de matematică aplicată de la Florida Tech lucrează îndeaproape cu profesorii și colegii studenți. Un raport mic de facultate-student creează o comunitate academică strânsă, care este adesea imposibilă la universitățile mai mari. Profesorii de la catedra de matematică au diplome de doctorat în matematică aplicată și computațională și statistică. Profesorii – nu studenții absolvenți – predau toate cursurile, supraveghează proiectele de cercetare ale studenților și își desfășoară propriile studii de cercetare semnificative, care sunt adesea deschise colaborării studenților.

Oportunități de cercetare avansată

Ca în orice program de doctorat, cercetarea este nucleul programului academic. Doctoratul. în programul de matematică aplicată explorează multe subiecte de matematică aplicată. Cercetările se desfășoară în domenii de știință, inginerie, medicină și afaceri prin echipe interdisciplinare, precum și în domeniile de concentrare necesare pentru programul de doctorat. Elevii iau parte la proiecte de cercetare, cum ar fi sistemele dinamice și teoria haosului, cercetarea celulelor stem, teoria numerelor computaționale, controlul optim, probleme inverse și jocuri stocastice antagoniste, pentru a numi câteva.

Locație excelentă

Mulți doctoranzi din cadrul doctoranzilor. în programul de matematică aplicată lucrează profesioniști care trăiesc în imediata apropiere a campusului din Melbourne, Florida. Universitatea este, de asemenea, o alegere de top în rândul studenților din întreaga lume pentru locația sa în Florida High Tech Corridor, care găzduiește peste 5.000 de companii de înaltă tehnologie și a cincea cea mai mare forță de muncă de înaltă tehnologie din țară.

136261_photo-1581089778245-3ce67677f718.jpg

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări