Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Introducere

Free University of Bozen-Bolzano fost înființată în 1997. Universitatea are o perspectivă internațională puternică, așa cum atestă cursurile sale multilingve (germană, italiană, engleză și Ladin) și numărul mare de elevi și cadre didactice din străinătate.

Universitatea are cinci facultăți și un procent ridicat de lectori (35%) și studenți (17%) provin din străinătate și studiază, predau și desfășoară activități de cercetare în domeniile Economie, Științe naturale, Inginerie, Științe Sociale, Educație și Design . Avem 4100 de studenți înscriși la mai mult de 30 de cursuri de licență și postuniversitare .

În clasamentul național, universitatea noastră atinge poziții de vârf în fiecare an. În anul 2018, pentru al patrulea an consecutiv, centrul italian de cercetare pentru studii sociale Censis a clasat universitatea noastră ca fiind numărul unu printre universitățile private mai mici (mai puțin de 5.000 de studenți). Ne aflăm în clasamentul internațional, mai ales în cadrul categoriilor "internaționalizare", "satisfacție studențească" și "orientată spre practică".

Modulele de studiu oferite și proiectele noastre de cercetare sunt legate de rețelele internaționale și inter-regionale. De exemplu, în cadrul proiectului Euregio, suntem parteneri cu universitățile din Innsbruck și Trento și ne angajăm să atingem standardele de calitate superioare.

Statistică

Universitatea are cinci facultăți, iar un procent mare de lectori (35%) și studenți (17%) provin din străinătate și studiază, predau și efectuează cercetări în domeniile Economie, Științe ale Naturii, Inginerie, Științe Sociale, Educație și Design . Avem 4.100 de studenți înscriși la peste 30 de cursuri de licență și postuniversitare.

  Clasamente

  În clasamentele naționale, universitatea noastră ajunge în poziții de top în fiecare an. În 2023, pentru al șaptelea an consecutiv, centrul italian de cercetare pentru studii sociale Censis a clasat universitatea noastră pe locul unu printre universitățile private mai mici (mai puțin de 5.000 de studenți). Ne ocupăm de locul înalt în clasamentele naționale, universitatea noastră atinge poziții de top în fiecare an. În 2023, pentru al șaptelea an consecutiv, centrul italian de cercetare pentru studii sociale Censis a clasat universitatea noastră pe locul unu printre universitățile private mai mici (mai puțin de 5.000 de studenți). Ne ocupăm și în clasamentele internaționale, în special la categoriile „internaționalizare”, „satisfacția studenților și „orientat spre practică”. de asemenea, mai ales la categoriile „internaționalizare”, „satisfacția studenților și „orientat spre practică”.

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Bolzano

   Free University of Bozen-Bolzano Universitätsplatz 1 Piazza Università 1, 39100, Bolzano

  • Bruneck

   Piazzetta dell'Università,1, 39031, Bruneck

   • Brixen

    Via Santa Croce,7, 39042, Brixen

    Întrebări