Keystone logo
Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Introducere

Oferim licență de administrare a afacerilor (BBA), specializări în logistică și transport intermodal, precum și un management major cu accent pe gestionarea operațiunilor. Programele noastre de studii oferă studenților competențele de rezolvare a problemelor și cunoștințele despre lanțul de aprovizionare necesare pentru a gestiona și conduce organizațiile moderne. De asemenea, oferim cursuri de bază pentru a dezvolta abilități critice de gândire la studenții de afaceri prin predarea clasei de bază de nivel superior în statisticile de afaceri, optimizarea și managementul operațiunilor pentru toate BBA majors.

Cursuri postuniversitare oferite de departamentul nostru programe de MBA și programul de doctorat în Logistică & Supply Chain Management.

Dezvoltarea conducerii face parte din cultura noastră. Curriculumul nostru inovatoare încorporează fundamentele afacerilor și tendințele actuale din mediul de afaceri de astăzi. Veți învăța de la facultate binecunoscută pentru cercetările publicate și cu puterea abilităților de predare. Membrii facultății noastre au grijă cu adevărat de succesul dvs. de student și vor lucra din greu pentru a vă pregăti pentru succesul viitor în mediul global extrem de competitiv din prezent.

Ce este transportul logistic și intermodal (LIT)?

Logistica presupune asigurarea disponibilității produsului potrivit, în cantitatea potrivită și în starea corectă, la locul potrivit, la momentul potrivit, pentru clientul potrivit, la prețul potrivit. Transportul intermodal combină avantajele de cost și / sau de serviciu ale mai multor modalități de transport într-o mișcare eficientă și fără probleme a produsului.

Ce este Managementul Operațiunilor (OM)?

Întreprinderile creează valoare prin producerea de produse și furnizarea de servicii care îndeplinesc sau depășesc așteptările clienților. Gestionarea operațiunilor se referă la procesele prin care o companie utilizează resursele sale pentru a crea acele produse și servicii într-un mod care maximizează valoarea acestora.

De ce Colegiul de Afaceri de la Universitatea de Sud din Georgia?

 • Acreditarea internațională de la AACSB

Numai instituțiile cu evidențe de excelență academică dovedite sunt în măsură să obțină această ștampilă importantă de aprobare, astfel încât să puteți conta pe primirea unei experiențe educaționale de înaltă calitate.

 • Un mediu de îngrijire

Georgia Southern oferă un mediu centrat pe elev, condus de administratori și cadre didactice și personal care au grijă cu adevărat de succesul tău.

 • Interacțiunea cu liderii de facultate și de afaceri

Clasele noastre sunt predate de profesori calificați, nu de absolvenți, iar dimensiunile de clasă sunt adesea mici. Vorbitoare regionale și naționale vin în campus în mod regulat pentru a participa la programele noastre anuale de Executive-in-Residence și Ziua Contabilității.

 • Facilități de primă clasă și laboratoare de calculatoare

Departamentul de Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare este găzduit în clădirea Colegiului de Afaceri, care dispune de facilități de clasă multi-media de ultimă generație și de patru laboratoare de calculatoare cu cea mai recentă tehnologie.

 • Oportunitati de internship

Stagiile vă ajută să integrați mai bine cunoștințele academice cu aplicații practice. Expunerea la practicile de logistică și mediul de afaceri vă poate ajuta, de asemenea, să vă decideți care cale de carieră este potrivită pentru dvs. și să vă ajutați să începeți cariera înainte de a vă angaja pe o bază permanentă. Studenții de logistică au fost recent oferite stagii făcând clic aici.

 • Burse și ajutor financiar

În fiecare an, bursele de logistică sunt acordate studenților pe baza performanțelor din clasă, a potențialului profesional și a nevoilor financiare. Sprijinul financiar pentru programul de burse este asigurat de Autoritatea Porturilor din Georgia, Clubul de Transporturi din Atlanta, Asociația Maritimă din Atlanta, Clubul Propeller din Savannah, Asociația Maritimă din Savannah, Georgia Foreign Trade Conference și Savannah Traffic Club.

 • Învățarea în afara campusului

Excursiile de teren ale studenților sunt o caracteristică unică a programului LIT. Tururile recente au inclus vizite la Autoritatea Porturilor din Georgia, Centrul de distribuție Wal-Mart și Centrul de distribuție Home Depot. Programul LIT beneficiază de asemenea de relația sa cu un număr de organizații din industrie. În fiecare an, elevii sunt selectați pentru a participa la conferințe și întâlniri naționale și regionale.

Locații

 • Statesboro

  P.O. Box 8036 Statesboro, 30460, Statesboro

  Întrebări