Keystone logo
Georgian State University Of Theatre And Film

Georgian State University Of Theatre And Film

Georgian State University Of Theatre And Film

Introducere

Teatrul și filmul Shota Rustaveli Universitatea de Stat din Georgia formează actori de dramă și film, teatru muzical, păpuși, marionete și pantomimă, regizori de dramă, film și televiziune, cinematografi, critici de teatru și film, istorici de artă, specialiști în televiziune și altele mass-media, coregrafi, manageri de turism și experți din sectorul cultural-educațional.

Studenții noștri au obținut succes internațional și cele mai mari premii la diferite festivaluri și concursuri de film și teatru.

Universitatea are teatrul D. Aleksidze, biblioteca științifică, laboratoare, institut educațional, științific, care pregătește enciclopedii de teatru și cinema georgiene.

Universitatea are facultăți de dramă, film și televiziune, științe umaniste, științe sociale și management și muzică populară și dans georgian, unde peste o mie de studenți obțin diplome de licență, master și doctorat.

Universitatea a jucat un rol imens în pregătirea specialiștilor în teatru și cinema pentru întreaga regiune a Caucazului. Universitatea a adus specialiști pentru teatrele rusești, armene, azere, abhaze, osiene, ingush, cecenă și alte teatre. Multe teatre acum renumite au fost înființate pe baza pregătirii universitare și a spectacolelor de diplomă (cum ar fi Teatrul actorilor cinematografici, Teatrul Meskhetian, Teatrul Metekhi, Teatrul Akhmeteli, Teatrul din Saingilo, Teatrul Pantomime etc.).

Universitatea menține relații creative și științifice cu universitățile din diferite țări.

Locații

  • Tbilisi

    Davit Aghmashenebeli Avenue,40, , Tbilisi

    Întrebări