Keystone logo
Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Introducere

Pe plan international renumit pentru abordarea noastră creativă și inovatoare de predare și de cercetare, la Goldsmiths oferim universitare, postuniversitare, formarea cadrelor didactice și a reveni la studiu oportunități la subiecții care acoperă arte, științe sociale, umaniste și de calcul. Suntem în top din lume 100, iar Marea Britanie de top 20, universități pentru artelor și științelor umaniste, și sunt clasat pe locul nouă în Marea Britanie pentru lider mondial 4 * de cercetare (Exercitiu de cercetare de evaluare 2008). Excelență nostru academic este ilustrat în apartenența noastră din 1994 Grupul, care reunește un număr select de universități de cercetare-concentrat. Am fost o parte din Universitatea din Londra de peste 100 de ani. Abordarea noastră academică unic vine de la interacțiunea 15 departamente academice, împreună cu o serie de centre mai mici și unități. Atitudinea noastră distinctiv de învățare încurajează elevii să exploreze idei, provocare limitele, de a investiga moduri noi de gândire, și întinde mintea lor intelectual și creativ. Mulți dintre foștii noștri studenți au devenit lideri și inovatori în domeniile lor de ales. Acestea includ Antony Gormley, Mary Quant, Damien Hirst, James Blake, Sam Taylor-Wood, Graham Coxon și Malcolm McLaren. Avem o tradiție puternică în lucrul cu comunitatea locală pentru a extinde accesul la învățământul superior și învățarea continuă, și Departamentul de Educație profesională și comunitare (APCE) continua acest angajament. Goldsmiths este situat în New Cross, sud-estul Londrei. Vibrant, urban și cu conexiuni excelente de transport la centrul Londrei, este o bază ideală pentru a experimenta și se bucură de capital.

Statistică

 • Studenti internationali:

  20%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  14 la 1

Caracteristici Campus

Goldsmiths este un campus cu un singur site la doar 10 minute de centrul Londrei. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de toate beneficiile studiului la o universitate în stil campus, dar aveți și acces rapid și ușor la tot ceea ce Londra are de oferit. În inima campusului Goldsmiths se află College Green - un spațiu verde mare care este perfect pentru revizuire, pentru a ajunge din urmă cu prietenii sau pentru a participa la o activitate în societate.

Vă oferim o gamă largă de opțiuni de cazare – fie că preferați mediul susținut de săli, fie o viață mai independentă. La Goldsmiths, avem puțin peste 1.200 de camere în holurile noastre de reședință, situate în campus, în apropiere și în toată Londra.
Toate holurile au o bucătărie cu aragaz, frigider, congelator, cuptor cu microunde sau cuptor combinat precum și Wifi și acces la spălătorie. Camera dvs. va avea un pat, birou și scaun și dulap și veți avea fie o baie și toaletă comune, fie o baie privată, în funcție de tipul de cameră pe care îl alegeți. Dacă aplicați pentru o garsonieră, veți avea propria dumneavoastră baie și chicinetă. Studenții care aleg camere standard sau cu baie privată vor împărți bucătăria cu alți studenți.

  Burse și finanțare

  Goldsmiths oferă o gamă largă de sprijin financiar, inclusiv burse și burse. Acestea sunt acordate pe baza unei varietăți de criterii, de exemplu, realizările academice sau circumstanțele personale.
  Unele dintre bursele și bursele noastre includ bursele noastre de călătorie, premiile Goldsmiths Equity și bursele internaționale Goldsmiths.

  Clasamente

  Locul 63 în Marea Britanie

  Clasamentul complet al ghidului universitar 2022

  Clasat în primele 500 de universități din lume [paranteză exactă = 401-500]

  The Times Higher Education World University Rankings 2022

  Clasat în primele 500 de universități din lume [număr exact = locul 461, în scădere de la locul 416 în 2021]

  QS World University Rankings 2022 (amânat până la 8 iunie 2021)

  A 69-a universitate „cea mai internațională*” din lume [*aceasta se referă exclusiv la numărul studenților internaționali pe care îi avem, nu la personalul academic]

  QS World University Rankings 2022 (amânat până la 8 iunie 2021)

  Votată de studenți una dintre cele mai bune universități creative din Marea Britanie

  Care? Universitatea 2018 (NB că nu prezentăm în 2019)

  Votată de studenți una dintre cele mai bune universități politice din Marea Britanie

  Care? Universitatea 2019

  Primele trei universități din Marea Britanie pentru producția de fondatori de afaceri și pe locul 12 pentru producția de directori executivi și doctori.

  Studiul 2021, realizat de Hitachi Capital Invoice Finance, a analizat date de la peste 8,4 milioane de absolvenți care părăsiseră 121 de universități din Marea Britanie începând cu anul 2000 și au devenit fie directori executivi, fie directori generali, fie și-au găsit propria afacere.

  https://www.hitachicapital.co.uk/business-finance/invoice-finance/invoice-finance-blog/which-university-graduates-are-most-likely-to-become-a-ceo/

  href="https://www.businessleader.co.uk/which-university-produces-the-most-ceos/124016/

  Locul 12 în țară pentru mobilitate socială

  Studiu realizat de Institutul de Studii Fiscale și Sutton Trust, noiembrie 2021. S-a măsurat cantitatea de studenți cu acces după ce au fost eligibili pentru mesele școlare gratuite în vârstă de 16 ani. Apoi, numărul acelor elevi FSM din categoria cea mai mare de câștiguri în vârstă de 30 de ani.

  href="https://www.suttontrust.com/universities-and-social-mobility-data-explorer-rankings/

  Top 10 în Marea Britanie pentru intensitatea cercetării

  Tabelele complete ale ligii ghidului universitar 2021

  Viața în campus și facilități

  • Serviciu dedicat Carierelor cu interviuri de practică, notificări de locuri de muncă și revizuiri de CV.
  • O bibliotecă care este deschisă aproape în fiecare zi a anului.
  • O echipă dedicată Wellbeing pentru a vă sprijini în timpul studiilor, inclusiv programările de consiliere.
  • 9 din 10 dintre studenții noștri merg la muncă sau studiază în continuare când absolvă (DLHE 2016-17).
  • Facilitățile standard din industrie sunt disponibile pentru a fi utilizate pe multe cursuri.

  La Goldsmiths vei găsi o comunitate ca nimeni altul. De la spectacole de muzică la expoziții de artă, hackathonuri și producții de teatru, Goldsmiths zboară de energie creativă la fiecare colț.
  Există multe societăți și cluburi sportive la care te poți alătura, ceea ce reprezintă o modalitate fantastică de a cunoaște oameni noi. De asemenea, puteți participa la o mulțime de evenimente și activități diferite organizate de SU și alți studenți.
  Renumită pentru viața și diversitatea sa culturală, Londra a fost votată orașul numărul unu din lume pentru a fi student (QS Best Student Cities 2022).
  Există galerii, muzee, teatre, festivaluri, magazine, piețe și parcuri de renume mondial pe care să le explorați – multe dintre ele gratuit și nu departe de campus.


  Dacă cauți calitatea vieții și un amestec vibrant de oameni, într-un loc care se schimbă constant și oferă experiențe noi; atunci Goldsmiths este o alegere fantastică pentru studiile tale.

  Locații

  • London

   Goldsmiths, University of London New Cross , SE14 6NW, London

  Chat with students

  Întrebări