Keystone logo
© Domus Academy
Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Introducere

GSSI – Institutul de Știință Gran Sasso este un doctorat internațional. școală și un centru de cercetare și învățământ superior în domeniile Fizică, Matematică, Informatică și Științe Sociale. A fost fondată în 2012 la L'Aquila (Italia) ca Centru de Studii Avansate al INFN – Institutul Național de Fizică Nucleară și apoi înființată în martie 2016 ca o Școală de Studii Avansate care oferă educație postuniversitară. Prin colaborarea și interacțiunea de zi cu zi, cercetătorii și studenții au posibilitatea de a construi o cunoaștere solidă a metodelor de cercetare și de a experimenta contaminarea intereselor, abordări inovatoare și schimburi multiculturale în toate activitățile GSSI. În abordarea complexității lumii de astăzi, ne angajăm să înlăturăm toate barierele dintre domeniile de studiu și cercetare GSSI, unde interdisciplinaritatea și fertilizarea încrucișată stau la baza tot ceea ce facem. Printre obiectivele noastre se numără diseminarea rezultatelor științifice către societate și promovarea evenimentelor culturale pentru publicul larg, cetățeni și școli.

GSSI - Institutul de Știință Gran Sasso oferă 36 de doctorat. burse pentru anul universitar 2022/23 și invită cereri pentru burse pentru doctorat. Programe în „Fizica astroparticulelor” (9), „Matematică în științe naturale, sociale și ale vieții” (9), „Informatică” (9), „Științe regionale și geografie economică” (9).

Limba oficială pentru toți doctorații. cursurile sunt engleza .

Bursele sunt acordate pe o perioadă de 4 ani, iar valoarea lor anuală este de 16.159,91 EUR brut. Toate doctoranzi. studenții au cazare gratuită la facilitățile GSSI și utilizarea cantinei.

Caracteristici Campus

    Locații

    • L'Aquila

      Viale Francesco Crispi,7, 67100, L'Aquila

      Întrebări