Keystone logo
Geneva School of Diplomacy and International Relations Doctor în relații internaționale
Geneva School of Diplomacy and International Relations

Doctor în relații internaționale

Geneva, Elveţia

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 11.000 / per year *

Amestecat, În campus

* DIR după cercetare: 11.000 CHF pe an | DIR după dosar: 9.000 CHF

Introducere

Doctor în relații internaționale

Programul Doctor în Relații Internaționale (DIR) este cel mai înalt grad oferit de Școala de Diplomație din Geneva și dezvoltă excelența academică prin cercetări meticuloase independente și aplicabilitate în lumea reală.

Școala de Diplomație și Relații Internaționale din Geneva ( GSD ) conferă diplome de doctor pe baza a două modalități distincte:

Doctor în relații internaționale prin cercetare

Programul de cercetare GSD DIR oferă un mediu intelectual unic și interesant pentru studiul aprofundat și interdisciplinar al Relațiilor Internaționale și al diplomației. Studenții își pot urma programul de doctorat la distanță, cu normă întreagă (3 ani) sau cu jumătate de normă (6 ani), cu 9-10 vizite obligatorii la fața locului la Geneva.

Programul a atras deja studenți cu înaltă calificare și experiență din întreaga lume, inclusiv Afganistan, Bahrain, Franța, Ungaria, India, Nigeria, Pakistan, Arabia Saudită, Africa de Sud, Spania, Pakistan, Rusia și SUA. Studenții au dezvoltat și desfășoară activități de cercetare în domenii la fel de diverse precum probleme de securitate tradiționale și noi, diplomație, economie politică, drepturile omului, geopolitică și studii post-coloniale. Studenții postuniversitari GSD lucrează îndeaproape cu supervizorul atribuit și lucrează intens pentru a dezvolta la cel mai înalt nivel potențialul fiecărui candidat, atât din punct de vedere metodologic, cât și teoretic.

Studenții la doctorat sunt așteptați să contribuie la profilul de cercetare GSD fiind afiliați ca cercetători la Institutul Globecraft®.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări