Keystone logo
HCMC Banking University

HCMC Banking University

HCMC Banking University

Introducere

Universitatea bancară - Ho Chi Minh City conduce misiunea: crearea unui mediu educațional modern , cu identitate vietnameză, care să dezvolte potențialul elevilor, creativitatea și competența de gândire critică; să construiască resurse umane calificate pentru comunitate; să creeze și să introducă noi cunoștințe la cererea comunității ; să primească, să dezvolte și să transfere cunoștințe, brevete, licențe etc.

Viziunea

O universitate de științe aplicate în domeniul studiilor și managementului afacerilor, cu accent pe studii financiare și bancare, oferind educație, formare și o opțiune pentru a avea acces la cunoștințe depline, etică, precum și creativitate și pentru a deveni un cetățean global.

3. Valorile: "Creativitate - Etică - Responsabilitate - Dezvoltare"

Creativitate: Universitatea bancară - Orașul Ho Chi Minh crește „creativitatea” în fiecare aspect al educației și formării și conduce toate operațiunile pe baza cunoștințelor actualizate pentru a atinge succesul și a cumula realizări cu valoare adăugată.

Etică: Universitatea bancară - Orașul Ho Chi Minh apreciază foarte mult „etica” în toate aspectele educației și formării. Personalul se angajează să aplice și să îndeplinească standarde profesionale nu numai subscrise de legile vietnameze, eticheta socială și tradiție, ci și cristalizate de la repere mondiale.

Fiabilitate: Universitatea bancară - Ho Chi Minh City pune accentul pe „Responsabilitatea” în fiecare aspect al educației și formării, oferind cursanților grijă pentru a-i ajuta să dezvolte personalitatea, precum și responsabilitatea față de comunitate prin garantarea școlii a calității educației , în dezvoltarea responsabilității față de națiune prin realizarea de către școală a obiectivelor și obiectivelor educaționale superioare vietnameze și în dezvoltarea responsabilității față de sine prin îmbunătățirea necontenită a statutului școlii.

Dezvoltare: Universitatea bancară - Orașul Ho Chi Minh este permanent orientată către „Dezvoltare” prin menținerea continuă a tuturor activităților și operațiunilor și la scara calității în educația și formarea școlii.

Locații

  • Ho Chi Minh City

    36 Ton That Dam Street, District 1, Ho Chi Minh City, , Ho Chi Minh City

    Întrebări