Keystone logo
Hector Fellow Academy

Hector Fellow Academy

Hector Fellow Academy

Introducere

Bine ați venit la Hector Fellow Academy

Noi creăm sinergii pentru a promova cercetarea interdisciplinară

Hector Fellow Academy este o tânără academie de științe. Oferă o platformă pentru crearea de rețele, schimburi interdisciplinare și inspirație reciprocă pentru laureații premiului Hector Science Award. În plus, Academia susține tinerii cercetători promițători.

Despre Hector Fellow Academy

Rețeaua interdisciplinară pentru cercetarea de ultimă oră

Hector Fellow Academy fost înființată în 2013. Astăzi, această rețea este formată din 23 de profesori și 19 tineri oameni de știință care lucrează în domeniul științelor naturale și inginerești. Noi subiecte de cercetare și inovare sunt instigate prin reunirea acestor oameni de știință remarcabili între instituții și discipline științifice. Hector Fellow Academy întărește cercetarea în Germania și contribuie la rezolvarea provocărilor globale prin creșterea gradului de conștientizare a problemelor socio-politice.

Cercetare interdisciplinară

Principala preocupare a Hector Fellow Academy este promovarea schimbului interdisciplinar între membrii săi, care lucrează împreună în instituții de cercetare, discipline și domenii de cercetare. Membrii Academiei sunt Hector Fellows - profesori ai subiectelor STEM - și tineri cercetători susținuți de Hector Fellow Academy . Simpozionul anual oferă ocazia de a face schimb de idei în cadrul Hector Fellow Academy și de a intra într-un dialog cu publicul larg. Mai mult, Hector Fellows pot primi sprijin financiar de la Academie pentru proiecte științifice și conferințe științifice multidisciplinare inovatoare.

Multidisciplinaritatea ca principiu fundamental:

 • Rețea de cercetători de nivel înalt din domeniul științelor naturale, ingineriei, medicinei
 • Cooperarea între instituții
 • Cercetare în domenii de interfață
 • Schimb interdisciplinar
 • Impulsuri pentru abordări inovatoare de cercetare

Promovarea tinerilor oameni de știință

Unul dintre elementele-cheie ale Hector Fellow Academy este sprijinul tinerilor cercetători. Academia oferă doctorat. poziții către absolvenți ambițioși. Ca parte a aplicației, o idee de cercetare inovatoare auto-dezvoltată în domeniul cercetării unuia dintre Hector Fellows trebuie depusă. Această idee va fi investigată de studenți în cei trei ani de doctorat. fază. Tinerii oameni de știință sunt angajați ca asistenți de cercetare la Institutul Hector Fellow, care la rândul lor este supraveghetorul tezei de doctorat. În plus, Academia susține tineri oameni de știință (de obicei postdocs) care lucrează într-unul dintre proiectele interdisciplinare ale Hector Fellows.

Doctoranzi, precum și postdocs, au posibilitatea de a-și extinde experiența în cercetare și de a dobândi cunoștințe de management prin participarea la cursurile de la Scoala de Inginerie și Management HECTOR, Școala Tehnologică de Afaceri a Institutului de Tehnologie din Karlsruhe. În plus, Academia promovează crearea unei rețele internaționale active a tinerilor sai de știință, de exemplu la simpozioanele anuale.

Avantaje pentru tinerii oameni de stiinta HFA:

 • Participarea la o rețea excelentă de cercetare
 • Cooperarea cu cercetătorii de nivel înalt
 • Cursuri suplimentare de management
 • Cercetări privind cele mai recente probleme științifice
 • Cameră pentru idei vizionare
 • Poziții finanțate și cheltuieli materiale

106811_pexels-photo-668137.jpeg

Locații

 • Karlsruhe

  Schlossplatz 19, 76131, Karlsruhe

  Întrebări