Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

Introducere

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Intro

Situată în Golful Clear Water din Hong Kong, The Hong Kong University of Science and Technology din Hong Kong ( HKUST ) este o instituție axată pe cercetare care se situează pe primul loc printre universitățile tinere de top din lume (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Cu o perspectivă internațională și o reputație globală, universitatea își propune să fie o universitate de lider, atât la nivel local, cât și internațional, prin excelență în predare și cercetare.

Odată cu cererea fără precedent de talente de ultimă generație în sprijinul dezvoltării Hong Kongului și a lumii, The Hong Kong University of Science and Technology (Guangzhou) ( HKUST (GZ)) va fi înființată la Nansha, la sud de Guangzhou, pentru face sinergie cu omologul său Clear Water Bay (CWB), cultivând talentele și facilitând colaborarea între Hong Kong, zona Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay (GBA) și nu numai în domeniul educației, cercetării și transferului de cunoștințe.

De ce HKUST ?

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

 • HKUST a crescut rapid cu o reputație globală de excelență .
 • HKUST are o echipă puternică de facultăți internaționale. Există peste 690 de facultăți la HKUST provenind din peste 35 de țări și regiuni. Toți membrii facultății sunt doctoranzi. titulari care provin din universități de frunte.
 • HKUST oferă o infrastructură robustă de cercetare pentru facultate și studenți. Există peste 85 de institute de cercetare, centre și laboratoare comune în Hong Kong și continentală.
 • HKUST are o comunitate de studenți postuniversitari cu adevărat globală și diversificată , cu peste 5.800 de studenți postuniversitari din peste 70 de țări și regiuni.
 • HKUST oferă un puternic sprijin antreprenorial pentru a ajuta descoperirile studenților în soluții tangibile și tehnologie.
 • Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați aici .

Structura academică distinctă HKUST

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

În timp ce valorifică fundația disciplinară bine stabilită (științe, inginerie, afaceri, științe umane și științe sociale și programe interdisciplinare) în campusul Clear Water Bay, HKUST (GZ) va prezenta noi teritorii în pedagogia învățământului superior printr-un sistem unic și non -structura convențională a hub-ului constând din patru hub-uri academice ( funcție , informație , societate și sisteme ) și un spectru larg de domenii avansate de cercetare.

HKUST oferă o gamă largă de programe de studii postuniversitare care conduc la titlurile de masterat în filosofie și doctor în filosofie (doctorat). Pentru detalii despre program, vă rugăm să vizitați aici .

Bursă și finanțare

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Scholarship

HKUST oferă burse generoase studenților pentru a-și continua studiile postuniversitare de cercetare, acoperind taxele de școlarizare ale studenților, taxele de cazare și costurile de trai în Hong Kong.

 • Bursă postuniversitară (PGS): o bursă de 216.360 dolari SUA (~ 27.700 dolari SUA) pe an pentru MPhil și doctorat cu normă întreagă studenți. Finanțarea este de până la doi ani pentru studenții cu normă întreagă MPhil și patru ani pentru doctoratul cu normă întreagă. studenți.
 • Ph.D. din Hong Kong Schema de bursă (HKPFS): un premiu recunoscut la nivel internațional pentru doctorat. studii stabilite de guvernul din Hong Kong. Bursa oferă fiecărui beneficiar o sumă de 319.200 HK $ (~ 40.900 USD) și o indemnizație de călătorie pentru conferință de 13.300 HK USD (~ 1.700 USD) pe an, timp de patru ani. HKUST va oferi, de asemenea, câștigătorilor un premiu de cercetare excelent de 40.000 dolari SUA (~ 5.100 dolari SUA) în primul an de studii.
 • RedBird Ph.D. alt = "Bursă: o bursă regenerabilă de 40.000 dolari SUA (~ 5.100 dolari SUA) pe an, pentru candidați excelenți la doctorat, ca recunoaștere a performanței academice remarcabile și a capacității lor de cercetare.
 • Asian Future Leaders alt = "Program de burse (AFLSP): o bursă pentru noii studenți din estul, sud-estul și Asia de Sud pentru a urma studii de masterat și îmbogățire interculturală.

Studenții care urmează MPhil și doctorat cu normă întreagă programele vor avea cazare universitară garantată în primii doi ani de studii. Există, de asemenea, alte oportunități de finanțare, cum ar fi Premiul de cercetare peste mări și Premiul de cercetare pentru zona Golfului Mare și multe altele. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați aici .

Admiterea schemei pilot HKUST (Guangzhou)

HKUST","author_url":"","source":""}" />

img 4

În concordanță cu lucrările pregătitoare pentru înființarea HKUST (GZ), HKUST a lansat o schemă pilot Guangzhou pe campusul Clear Water Bay (CWB) pentru a începe înscrierea studenților postuniversitari de cercetare (RPg) începând cu 2019/20. Aportul țintă este de 150 de studenți, pentru a fi admis la doctorat cu normă întreagă. sau programe MPhil. Studenții admiși în cadrul schemei vor primi bursă postuniversitară și cazare universitară garantată. Universitatea va oferi, de asemenea, un doctorat RedBird regenerabil. bursă de 40.000 de dolari SUA pe an la un excelent doctorat. candidați, ca recunoaștere a performanței academice remarcabile și a capacității lor de cercetare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați aici .

Universitatea invită acum cereri de admitere pentru perioada de toamnă 2021/22 (începând cu septembrie 2021). Aplicați acum !

Locații

 • Hong Kong

  Clear Water Bay, Kowloon, , Hong Kong

  Întrebări