Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology Doctor în Inginerie Electronică și Calculatoare (Concentrația Nanotehnologiei)
The Hong Kong University of Science and Technology

Doctor în Inginerie Electronică și Calculatoare (Concentrația Nanotehnologiei)

Hong Kong, Hong Kong

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42.100 / per year *

În campus

* pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

electronic eng

Puteti merge mai departe si faceti studiile postuniversitare cu adevarat in cadrul Departamentului de Inginerie Electronica si Calculatoare . Evoluția recentă a Ingineriei Electronice și a Calculatoarelor a fost dezvoltată într-o disciplină largă care acoperă tehnologiile critice pentru creșterea economiei bazate pe cunoaștere.

Rețelele, comunicațiile wireless, procesarea semnalelor multimedia, microelectronica, microprocesoarele, designul IC, optoelectronica, tehnologiile de afișare, controlul și robotica toate intră în această disciplină interesantă. Formarea avansată în aceste domenii deschide o multitudine de oportunități de carieră în industria prelucrătoare, sectorul de afaceri, guvern și universități din întreaga lume.

Obiectivul Departamentului este de a pregăti studenții pentru a deveni academicieni de vârf, ingineri de înaltă calitate sau manageri de produse în lumea în continuă schimbare a tehnologiei înalte.

Doctoratul gradul se adresează celor care doresc să urmeze o carieră în cercetare și dezvoltare industrială avansată sau cercetare și predare universitară. Accentuează formarea în gândirea originală și cercetarea independentă. Elevii trebuie să finalizeze cu succes cursurile și o teză de cercetare originală semnificativă.

Foci de cercetare

Cercetarea Departamentului se concentrează pe sase piloni:

Solid State Electronics și Photonics

Subiecte legate de Microelectronică, Nanoelectronică, Electronică de suprafață mare, Dispozitive electronice eficiente în energie și energie, Electronică de mare viteză, Materiale semiconductoare, Dispozitive și tehnologie de fabricație, Sisteme micro-electromecanice (MEMS), Afișaje, Optoelectronică, Lumina organică Diodele cu emisie (OLED), Iluminarea în stare solidă, Ecranele cu cristale lichide, Fotonica cu cristale lichide, Fotonica din siliciu, Comunicațiile optice și interconectările, Celulele solare, Epitaxia semiconductoarelor compuse de MOCVD.

Circuite și sisteme integrate

Subiecte legate de proiectarea circuitelor integrate (IC) digitale, analogice și mixte, proiectare VLSI, sisteme integrate, rețea pe chip și sisteme de simulare și verificare a circuitelor și sistemelor multiprocesoare pe circuit. Temele avansate includ semnale RF și mm-Wave IC și sisteme, convertoare de date, IC de management al puterii, transmițător de comunicare optică de mare viteză, senzori de imagine și bio-medicale, procesare semnale și arhitecturi de sistem, automatizare de proiectare, arhitectură computerizată, sistem reconfigurabil și hardware / Software Codesign.

Comunicații fără fir și rețele

Subiecte legate de Stratul fizic, Procesarea semnalului, Codificarea și Teoria informației, Rețea, precum și Noua Arhitectură pentru comunicațiile fără fir 5G de generație următoare, rețele MIMO masive și rețele de acces în cloud, gestionarea interferențelor, rețele eterogene, comunicații ecologice, sisteme wireless tactile pentru mașini Tip (MTC), de la dispozitiv la dispozitiv (D2D) și comunicații multimedia, integrarea teoriei comunicațiilor fără fir și a controlului, a comunicațiilor și interacțiunilor mobile inteligente pentru afișare, teoria și aplicațiile codificării rețelei, optimizarea stochastică pe mai multe straturi, algoritmi și optimizări distribuite, Sisteme de date mari, rețele sociale și sisteme de calcul cibernetice și fizice, rețele auto-organizate, cloud computing și virtualizare.

Inginerie biomedicala

Subiecte legate de imagistică medicală, optică biomedicală și biofotonică, neuroindustrie, electronică medicală, bioinformatică / biologie computațională și microdepozite biomedicale și BioMEMS.

Sisteme de control și robotizare

Subiecte legate de control și optimizare (inclusiv teoria sistemelor, teoria optimizării, detectarea și estimarea, sistemele financiare, detectarea în rețea și controlul), robotica și automatizarea (inclusiv UAV, roboții din industria de generație următoare, robotica medicală / medicală și sistemele autonome ).

Procesarea semnalului, informațiilor și multimedia

Subiecte legate de procesarea digitală a semnalelor video, 3D, imagine, grafică, audio, vorbire, limbă, date biomedicale, date financiare și date de rețea. Subiecte specifice includ captarea semnalului, condiționarea, compresia, transformarea, redarea și vizualizarea, analiza datelor, teoria informațiilor, corecția erorilor, criptografia, viziunea calculatorului, recunoașterea modelelor, învățarea în mașină, înțelegerea limbilor, traducerea, sumarizarea, regăsirea, -Procesarea modului și sistemele încorporate.

students

Concentrația nanotehnologiei

Nanostiința și tehnologia au devenit una dintre cele mai vizibile și cu creștere rapidă domenii de cercetare multidisciplinare. Cercetarea în domeniul științei și tehnologiei, de la materiale nanostructurate la nanoelectronică, acoperă diverse domenii din multe discipline, cum ar fi medicina și asistența medicală, aeronautica și spațiul, studii de mediu și energie, biotehnologie și agricultură, securitate națională și educație.

Un program postuniversitar comun în Nanostiință și Tehnologie , inițiat de Școlile de Științe și Inginerie, poate oferi sprijin pe termen lung cercetării și formării noastre continue, precum și dezvoltării tehnologiei și eforturilor de comercializare. Datorită naturii diverse, multidisciplinare a nanotehnologiei, cercetarea și formarea acesteia pot fi integrate cel mai bine în diferite discipline. Scopul concentrării este de a dota alt = "studenți cu cunoștințele necesare în domeniile pe care doresc să se concentreze.

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/47/47008_W2302_02_559_Lowres.JPG" alt="HKUST" />

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

 • A obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanțelor remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale unei activități satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

 • TOEFL-iBT: 80 #
 • TOEFL-pBT: 550
 • Test TOEFL-Revised Paper-Delivered: 60 (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
 • IELTS (modul academic): Scor general: 6,5 și Toate sub-scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Pentru mai multe informații despre program, vă rugăm să consultați pg.ust.hk/programs

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Doctor în Inginerie Electrică și Electronică
  • Kaunas, Lituania
 • Doctor în Inginerie Electrică și Electronică
  • Johannesburg, Africa de Sud
 • MPhil-PhD în Inginerie Electronică
  • Ma Liu Shui, Hong Kong