Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology Doctor în robotică și sisteme autonome
The Hong Kong University of Science and Technology

Doctor în robotică și sisteme autonome

Hong Kong, Hong Kong

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42.100 / per year *

În campus

* pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Robotica este o ramură transdisciplinară a ingineriei și științei care se ocupă cu proiectarea, construcția, operarea și utilizarea roboților, precum și a sistemelor informatice pentru controlul acestora, feedback-ul senzorial și prelucrarea informațiilor. Un sistem autonom este un sistem care îndeplinește sarcini cu un grad ridicat de autonomie (fără influență externă). Proiectarea și gestionarea roboticii și a sistemelor autonome necesită abilități diverse din diverse discipline de inginerie, cum ar fi electronica, mecatronica, controlul și prelucrarea semnalului, împreună cu informatica de ultimă generație, cum ar fi arhitectura software, algoritmi și structuri de date sau inteligență artificială.

Programul de doctor în filosofie (doctorat) în robotică și sisteme autonome își propune să ofere o educație completă, precum și o pregătire riguroasă în cercetare pentru a pregăti studenții să devină profesioniști versatili și cunoscuți, cu domeniile largi ale ingineriei roboticii ca un accent major , împreună cu conexiuni la mecanica teoretică și aplicată, optimizare, comunicare, teoria informației, învățarea automată, calcul, matematică și procesarea semnalului.

Doctorat absolvenții ar trebui să fie capabili să efectueze cercetări originale de înaltă calitate, să creeze noi cunoștințe, să obțină informații valoroase și să aibă efecte tangibile asupra mediului academic și a domeniului.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Ph.D. în Nanoștiință și Nanoinginerie
    • Greensboro, Statele Unite ale Americii
  • Doctorat în Materiale Avansate și Nanotehnologie (Ph.D.)
    • Aglantzia, Cipru
  • Doctor în filozofie în robotică
    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite