Keystone logo
Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business Programul de doctorat
Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business

Programul de doctorat

Kowloon Tong, Hong Kong

4 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

HKBU School of Business oferă un program de doctorat cu normă întreagă de 4 ani pe 5 discipline principale, inclusiv contabilitate și drept, economie, finanțe și științe decizionale, management și marketing. Combinând rigoarea academică cu o abordare internațională hotărâtă, programul urmărește formarea studenților pentru a deveni profesori.

Studenții noștri vor putea efectua lucrări de cercetare de calitate și de impact sub supravegherea facultăților noastre remarcabile. Studenții vor primi resurse enorme de cercetare, de la laboratoare de cercetare la burse, pentru a vă sprijini călătoria intelectuală. Există lectorat cu jumătate de normă, care este un pas ideal pentru o carieră în mediul academic. Există, de asemenea, oportunități de expunere la conferințe internaționale și atașament în străinătate pentru a construi rețele și a dezvolta proiecte de colaborare cu cercetători internaționali. Recunoaștem studenții cu performanțe remarcabile, în care vor fi invitați să se alăture programului nostru de doctorat cu grad dublu, supravegheat de facultățile HKBU și Universitatea din Groningen.

Obiectivele de învățare

Obiectivele de învățare (LG) ale programului de doctorat sunt trei:

 • LG1: Studenții vor dobândi cunoștințe și teorii avansate în domeniile lor de specializare și abilități de cercetare necesare pentru urmărirea cercetării independente pe temele alese.
 • LG2: Elevii vor dezvolta abilitatea, cu o perspectivă internațională, de a proiecta și desfășura cercetări originale în domeniile lor de specializare.
 • LG3: Elevii vor putea preda cursuri la nivel de facultate în domeniile lor de specializare.

Domeniul de cercetare

Școala oferă studii care conduc la un grad de cercetare mai înalt:

 • Doctorand - doctor în filosofie

Supravegherea elevilor de studii postuniversitare este o parte integrantă a activităților fiecărui departament. Acești studenți se angajează în studiile și cercetările cu normă întreagă pentru obținerea unui titlu de doctorat. Elevii din Hong Kong, China și țările de peste mări au fost acceptați în acest program.

Pentru a ajuta viitorii studenți să identifice posibile opțiuni, următoarea este o listă de discipline / domenii de studiu oferite de departamente.

 • Departamentul de Contabilitate și Drept
 • Departamentul de Economie
 • Departamentul de Finanțe și Științe ale Deciziei
 • Departamentul de Management
 • Departamentul de Marketing

Contabilitate și drept

Raportare financiară; Guvernanță corporativă; Dezvaluirea informatiei; Contabilitate internațională; Audit și impozitare

Economie

Teoria microeconomică aplicată; Econometrie aplicată; Economia dezvoltării; Economia muncii; Economia Chineză

Finanțe și științe decizionale

Finanțe corporative și guvernanță corporativă; Instrumente financiare derivate și strategii de investiții; E-Business; E-Commerce; Managementul sistemului informațional

administrare

Comportamentul organizației și psihologia managerială; Probleme de management în China; Conducerea strategică a managementului; Responsabilitatea socială corporativă și etica în afaceri

Marketing

Comportamentul consumatorului; Comunicare de marketing; Marketing social responsabil; Marketing servicii; Marketing global

Cerințe de admitere

Solicitanții trebuie să furnizeze scorul GMAT sau GRE la cerere.

Perioada de studiu

School of Business oferă un program de doctorat cu durata de 4 ani, cu potențial de extindere la 6 ani de studiu.

Taxele de școlarizare (PhD)

Cu normă întreagă

 • 42.100 dolari / an universitar (finanțat de UGC)
 • 84.200 dolari / an universitar (auto-finanțat)

Curriculum

Rezultatul programului

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Despre Școală

Întrebări