Keystone logo
Horizons University Doctorat în management financiar
Horizons University

Doctorat în management financiar

Paris, Franţa

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.590 / per year

Request study format

Introducere

Programul de doctorat de la Horizons University pregătește studenții pentru poziții de conducere în organizații globale, pentru cariere de consultanți independenți, antreprenori, cercetători în afaceri, profesori universitari, precum și pentru manageri de proiect și proprietari de afaceri.

Acest program se concentrează pe tendințele moderne în domeniul finanțelor de afaceri din întreaga lume. Liderul de astăzi este adaptabil, este un agent al schimbării și demonstrează o gândire inovatoare într-un mediu în schimbare rapidă. Liderul global este conștient din punct de vedere cultural. Un doctorat va acorda abilitatea de a analiza date, de a anticipa evenimente și de a influența echipele pentru a cumpăra decizii.

Doctoratul la Universitatea Horizons este un doctorat de cercetare, în care studenții aduc contribuții teoretice. Doctoratul Horizons University este conceput pentru a-i ajuta pe studenți să își atingă obiectivele de a deveni experți academici și științifici într-un anumit domeniu, iar studenții urmează cursuri în paralel cu cercetarea independentă în domeniul în care doresc să se specializeze.

Durata: În medie, 3 ani

Cerințe de admitere: MBA sau un nivel de master echivalent

Limba: engleză

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări