Keystone logo
INCEIF University Doctorat în finanțe islamice (prin cercetare)
INCEIF University

Doctorat în finanțe islamice (prin cercetare)

Kuala Lumpur, Malaysia

2 Years

Engleză

La zi

31 May 2024

Sep 2024

MYR 64.000 / per course *

În campus

* student malaezian: 6.500 RM; student internațional: 8.000 RM

Introducere

De ce Ph.D. în Finanțe islamice (prin cercetare)?

Doctoratul. în programul de finanțe islamice este un program de doctorat inovator, multidisciplinar și bazat pe cercetare, care oferă abilitățile analitice și de investigare necesare pentru a vă extinde în continuare cunoștințele teoretice. În plus, programele vă permit să obțineți o înțelegere cuprinzătoare a finanțelor islamice și să îmbunătățiți capacitatea de a analiza și interpreta evoluțiile de pe piața serviciilor financiare islamice în creștere rapidă. Astfel, veți avea competența de a aborda provocările și oportunitățile emergente în contextul cerințelor industriei. Savanții vizionari au ocazia să învețe direct de la academicieni cu experiență și lideri din industrie, în timp ce sunt implicați în proiecte de cercetare aplicată și consultanță cu întreprinderi și instituții din domeniul finanțelor islamice.

INCEIFdoctoratul lui. programul este, de asemenea, conceput pentru studenți excepționali de calibru înalt și pentru cei care sunt renumiți la nivel internațional pentru cercetarea și conducerea lor de gândire. INCEIF Ph.D. absolvenții sunt căutați pentru posturi de consultanță în afaceri și management în industrie, roluri de conducere superioară în guverne, pe lângă pozițiile de conducere academică în universități de renume și școli de afaceri de top. Programul permite, de asemenea, unui candidat cu un background redus sau deloc în finanțe islamice să întreprindă cercetări și să aducă contribuții semnificative în mediul academic, practică și politică.

Există 2 opțiuni pentru a obține doctoratul. în Finanțe islamice:

Prin lucrări de curs și disertație

Acesta este un program intensiv conceput pentru studenții care au nevoie de expunere la cursuri înainte de a continua cercetări în domeniul finanțelor islamice.

Prin Cercetare

Această opțiune este pentru studenții cu experiență extinsă și experiență în industria de cercetare.

Studiu la campus

Campusul nostru este aproape de centrul orașului Kuala Lumpur, Malaezia; una dintre cele mai vibrante piețe financiare islamice din lume. Industria este susținută de numeroase inițiative guvernamentale pentru a consolida și mai mult poziția țării ca centru financiar islamic internațional.

Ph.D. candidații beneficiază de acces la o gamă largă de cursuri și seminarii locale. În plus, INCEIF are, de asemenea, o relație strânsă cu Bank Negara Malaysia (Central Bank of Malaysia) și instituții financiare islamice la nivel local și internațional.

Ph.D. candidații sunt încurajați, într-un stadiu incipient al programului lor, să participe la ateliere și conferințe locale și internaționale.

Avantajul Malaeziei

Experimentați finanțarea islamică în acțiune în leagănul finanțelor islamice moderne, unde sprijinul puternic de reglementare a condus o industrie robustă.

Rețea cu experți din industrie

Pe lângă participarea la cursuri și tutoriale regulate, studenții interacționează cu experți din industrie în timpul discuțiilor obișnuite ale industriei, unde vorbitorii din industrie invitați oferă prezentări despre aspectele practice ale finanțelor islamice.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Despre Școală

Întrebări