Keystone logo
INRS University Doctorat în studii urbane
INRS University

Doctorat în studii urbane

Québec City, Canada

Request duration

Franceză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

În studiile urbane, veți arunca o privire asupra problemelor sociale ale zilei, veți studia orașul în toate dimensiunile sale. Indiferent dacă este vorba de a înțelege mai bine teritoriul ca loc de habitat, muncă și mobilitate, ca organism de gestionare sau spațiu pentru activități individuale, colective și comunitare, veți produce cunoștințe care vor ghida acțiunile pe teritoriu.

Cursul dvs. de studii urbane vă va permite să întâlniți experți din medii diferite și complementare - geografi, sociologi, economiști, demografi, politologi și alții - și să comparați cât mai multe abordări și puncte de vedere. În timpul instruirii, veți lucra, printre altele, cu organizații publice sau non-profit și cu municipalități.

Fie că sunteți interesat de problemele incluziunii și excluziunii sociale, gestionarea orașului, problemele de mediu urbane, interacțiunile sociale într-un anumit teritoriu, faptele culturale și de patrimoniu sau problemele cetățenești, veți deveni un specialist în analiza fenomenelor și a dezvoltării urbane.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare