Keystone logo
Institut supérieur du commerce de Paris

Institut supérieur du commerce de Paris

Institut supérieur du commerce de Paris

Introducere

Fondat în 1963, Grupul ISC Paris este unul dintre puținele grupuri private, independente de învățământ superior din Franța, fondat de vizionarul de afaceri și educație Paul Icard. Grupul ISC Paris se concentrează pe două „mărci educaționale”: ISC Paris Grande École este una dintre primele 20 de Grandes Écoles franceze care aparțin Conférence des grandes écoles. ISC Paris deține trei acreditări internaționale: AACSB, AMBA și EPAS. ISC Paris Global Programs este lider în dezvoltarea de programe de studii specializate care necesită trei până la cinci ani de studii universitare după liceu (Bac+3 până la Bac+5 în sistemul francez) și programe de Executive Education.

Paul Icard a fost o personalitate multitalentată și dinamică – director de resurse umane, artist, student al pionierului artei abstracte Francis Picabia, student la psihologie și autorul unei cărți despre psihologia locului de muncă.

Ambiția lui Icard a fost să selecteze și să formeze următoarea generație de manageri corporativi. El a văzut corporația ca pe un organism viu, deschis către lumea exterioară și capabil să se adapteze oricărei situații. Pentru a-i ajuta pe studenți să devină profesioniști agili, capabili de reflecție, acțiune și deschidere la minte, Icard și-a imaginat un curriculum în care studenții erau cel mai important antreprenori în fiecare situație pe care o întâlneau: la clasă, în asociații, în întreprinderile studențești, în afaceri și în orice situație pe care și le-ar putea imagina.

Viziunea lui Icard

În Grupul ISC Paris, ne angajăm să menținem vie inspirația revoluționară a lui Paul Icard. Ne străduim să fim cel mai important grup educațional pentru învățarea prin acțiune și educația managerială, cu accent pe instruirea activă, experiența studenților, inovația și multiculturalismul – toate în beneficiul creșterii personale și profesionale a studenților noștri.

Misiunea noastră

În lumea corporativă în continuă schimbare, ne putem rezuma misiunea după cum urmează:

Pentru a le permite cursanților noștri să-și dezvăluie talentele care servesc societatea și întreprinderile pentru un viitor durabil într-un context internațional.

În acest context, misiunea noastră urmărește:

 • Încurajați studenții să fie responsabili pentru educația lor, să-și dezvolte abilitățile de conducere și să-i pregătească pentru a face față provocărilor la nivel mondial.
 • Cultivați abilitățile de gândire critică ale studenților noștri, pentru a-i ajuta să devină manageri responsabili și etici; să-și dezvolte abilitățile de luare a deciziilor prin experiențe practice și profesionale într-un mediu cu mai multe fațete.
 • Pentru a contribui la noi cunoștințe și inovații în management, practici de management și educație în management, pentru a beneficia lumea academică și de afaceri.
 • Pentru a sprijini nevoile de instruire și angajare ale corporațiilor.
 • Să participe activ la discuții care ajută la menținerea, promovarea și dezvoltarea sistemului francez de învățământ superior.

Admitere

Programele oferite de ISC Paris Grande École sunt deschise pe scară largă candidaților internaționali. Procedura de admitere se organizează prin concurs la distanță. Această procedură permite candidaților internaționali să participe la concurs, indiferent de țara lor de origine. Câteva sute de candidați aplică în fiecare an pentru a se alătura Master Grande École și Bachelor in Management.

Cerințe preliminare și condiții de admitere

Mai multe căi de acces vă permit să vă alăturați Master Grande École și Bachelor in Management la ISC Paris Grande École, în funcție de nivelul dvs. de studiu de la nivelul de Bacalaureat la nivelul Bac+3 sau echivalent.

Trebuie să depuneți cererea dvs. pe platforma noastră de aplicații online și să atașați documentele justificative solicitate. Taxele de înscriere la concurs sunt în principiu de 50 de euro pentru programul de licență și de 85 de euro pentru programul Grande École.

Concursul se bazează pe analiza dosarului de candidatură și un interviu motivațional de 30 de minute prin Skype

Abilitățile tale academice, personalitatea și motivația ta sunt criteriile determinante în procesul de selecție. Valorile tale, simțul tău de angajament, abilitățile lingvistice și proiectul tău profesional sunt aspecte pe care le vom discuta cu tine în timpul acestor discuții pentru a valida adecvarea profilului tău cu oferta educațională a ISC Paris Grande Ecole. Aceasta va fi, de asemenea, o oportunitate pentru a vă adresa toate întrebările despre program și școală pentru a vă confirma alegerea orientării. Îi vom acorda atenție.

Clasamente

ISC Paris se numără printre Grandes Écoles de afaceri și management care au urcat în diferite clasamente independente în 2020.
Poziția noastră sa îmbunătățit în cinci clasamente franceze și internaționale pentru 2019/2020.

ISC Paris – cu o istorie de 50 de ani și capacitatea de a se adapta la așteptările angajaților din lumea afacerilor – este ferm stabilit ca una dintre cele mai bune 20 de școli de afaceri și management din Franța.

Ce înseamnă aceste clasamente? Ele sunt o modalitate utilă de a face diferența între școli

În alegerea unei școli, criteriile de selecție ale elevilor ar trebui să includă, fără îndoială, aceste tipuri de clasamente. Dar este, de asemenea, important să luați în considerare propriile așteptări – foarte personale – în ceea ce privește abordarea educațională a școlii, sprijinul, apropierea de afaceri, specializări, mediul de învățare și raportul calitate-preț. Reputația ISC Paris este deosebit de puternică în aceste ultime două domenii.

Suntem o școală la scară umană, unde puteți cunoaște alți studenți, puteți forma conexiuni cu profesori și în care ne sprijinim cu adevărat studenții în identificarea obiectivelor lor de carieră.

ISC Paris are unul dintre cele mai bune rapoarte „preț-preț”, deoarece oferim studenților instrumentele necesare pentru a se dezvolta profesional și a găsi locuri de muncă la companii bine cotate. Suntem pe locul 13 pe lista „valoare pentru bani” din Financial Times, pe baza relației dintre costul educației și salariile studenților la trei ani de la absolvire.

Pentru a oferi un acces mai mare la programele noastre, ne angajăm, de asemenea, să oferim opțiuni de lucru/studiu pentru pistele tradiționale din toate programele noastre.

Clasamentul nostru este în creștere, deoarece programele noastre sunt solide și durabile

Clasamentul îmbunătățit al ISC Paris este rezultatul multor factori unici: programul nostru Grande École fiind acreditat de entități internaționale (AACSB, AMBA și EPAS), reputația noastră internațională, puterea relațiilor noastre cu întreprinderile și succesul în carieră al absolvenților noștri. rentabilitatea investiției lor educaționale.

Mărturii studențești

Locații

 • Île-de-France

  Bd du Fort de Vaux, 22, 75017, Île-de-France

 • Orléans

  24 Rue Jeanne d'Arc, 45000, Orléans

Întrebări