Keystone logo
Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Introducere

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts ( IDSVA ) oferă un doctorat în filosofie și teoria artei conceput pentru artiști, curatori și gânditori creativi. Institutul are sediul central în Portland, Maine. Misiunea noastră este de a opera o școală de studii postuniversitare care oferă educație în filosofie, estetică, teorie a artei și discipline similare legate de artele vizuale. Misiunea include furnizarea de studii de doctorat deținătorilor de MAE sau masterat într-un domeniu conex, conferirea de diplome de doctorat și, în alt mod, furnizarea de educație și formare în domeniul artelor.

În mod tradițional, MAE a servit drept grad terminal pentru artiștii de studio. Această diplomă a pregătit artiștii de studio în abilitățile necesare pentru practica de artă de succes și a pregătit artiști pentru predare în programe de artă de studii universitare și universitare. Cu toate acestea, există un puternic sentiment în rândul artiștilor și educatorilor de astăzi că instruirea dincolo de MAE și de grade similare ar aduce beneficii multor artiști, arhitecți, curatori și cercetători creativi, în special cei care se confruntă cu probleme legate de media și cultura contemporană. Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts curriculum-ul de pionierat al Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts --- fuzionarea învățământului la distanță cu rezidențele intensive --- permite profesioniștilor din domeniul artei să urmeze o bursă riguroasă avansată fără a fi nevoie să întrerupă sau să abandoneze carierele lor didactice, practica de artă sau alte profesii responsabilitățile.

În măsura în care Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts oferă practicienilor creativi un doctorat în filosofie, estetică și teorie a artei, se adresează unei oportunități importante pentru arta și cultura contemporană. Măsura acestei oportunități poate fi rezumată în funcție de obiectivele principale de învățare ale Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts . Acestea includ hrănirea și cultivarea capacității de a vorbi și de a scrie critic și filosofic despre relația dintre istoria ideilor și arta în general; Capacitatea de a preda cursuri la nivel universitar pe subiecte care se ocupă de relația dintre filozofie și artă - cum ar fi cursuri de estetică, teoria artei și teoria critică; Capacitatea de a se situa în istoria ideilor și culturii în ceea ce privește practica creativă și / sau domeniul de cercetare; Și, în sfârșit, obiectivul general al Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts este să hrănească și să cultive un etos al anchetei care să încurajeze gânditorii creativi să concepă noi sisteme de cunoaștere.

Locații

  • Portland

    Congress Street,795, 04102, Portland

    Întrebări