Keystone logo

Institute of Development Studies

A logo

Introducere

Institute of Development Studies (IDS) oferă cercetare, învățare și predare de talie mondială care transformă cunoștințele, acțiunea și conducerea necesare pentru o dezvoltare mai echitabilă și durabilă la nivel global.

Prin parteneriate echitabile și durabile , lucrăm cu guverne, fundații filantropice, organizații neguvernamentale, cadre universitare și societatea civilă pentru a transforma abordările schimbării progresive sociale, politice și economice în moduri care în cele din urmă fac diferența în viața oamenilor.

Am contribuit la promovarea de noi parteneriate inovatoare care au generat milioane de dolari din venituri fiscale suplimentare în Africa, care pot fi reinvestite în dezvoltarea națională a țărilor. Am lucrat pentru a oferi soluții la problemele de mediu care se bazează pe cunoștințele și practicile oamenilor locali. Am evidențiat rolul comunităților locale în a pune capăt epidemiilor mortale precum virusul Ebola. Am hrănit sute de lideri și campioni de dezvoltare excepționali, inclusiv lideri politici, ambasadori de țară și oficiali guvernamentali, lideri ai societății civile și antreprenori.

Reputația noastră pentru cercetare și perspectivă internațională este una fără egal și se reflectă în performanța noastră în cele mai recente clasamente QS World University, unde suntem pe primul loc în lume pentru studii de dezvoltare, împreună cu Universitatea din Sussex. De asemenea, suntem clasați ca grup de reflecție internațional de dezvoltare numărul unu în raportul Global Go To Think Tank Index din 2019.

Aflați mai multe despre viziunea și strategia noastră
Citiți mai multe despre impacturile noastre în Revista noastră anuală

Locații

  • Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Întrebări