Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Introducere

Institute of Development Studies (IDS) oferă cercetare, învățare și predare de clasă mondială care transformă cunoștințele, acțiunile și conducerea necesare pentru o dezvoltare mai echitabilă și durabilă la nivel global.

Prin parteneriate echitabile și durabile , colaborăm cu guverne, fundații filantropice, organizații neguvernamentale, cadre universitare și societatea civilă pentru a transforma abordările către schimbările sociale, politice și economice progresive în moduri care, în cele din urmă, fac o diferență în viața oamenilor.

Am contribuit la promovarea unor noi parteneriate inovatoare care au generat milioane de dolari în venituri fiscale suplimentare în Africa, care pot fi reinvestite în dezvoltarea națională a țărilor. Am lucrat pentru a oferi soluții la problemele de mediu care se bazează pe cunoștințele și practicile localnicilor. Am evidențiat rolul comunităților locale în a pune capăt epidemilor mortale precum virusul Ebola. Am cultivat sute de lideri și campioni excepționali ai dezvoltării, inclusiv lideri politici, ambasadori de țară și oficiali guvernamentali, lideri ai societății civile și antreprenori.

Reputația noastră în ceea ce privește cercetarea și perspectiva internațională este inegalabilă și se reflectă în performanța noastră în cel mai recent QS World University Rankings, unde suntem pe primul loc în lume pentru studii de dezvoltare, împreună cu Universitatea Sussex. De asemenea, suntem clasați ca grupul de idei pentru dezvoltare internațională numărul unu de către Raportul Global Go To Think Tank Index 2019.

Aflați mai multe despre viziunea și strategia noastră
Citiți mai multe despre impactul nostru în analiza noastră Anual Rev Annual Review

164899_PCampusLg-17SU1.png

Locații

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Întrebări