Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Introducere

Institute of Development Studies (IDS) oferă cercetare, învățare și predare de talie mondială care transformă cunoștințele, acțiunea și conducerea necesare pentru o dezvoltare mai echitabilă și durabilă la nivel global.

Prin parteneriate echitabile și durabile , lucrăm cu guverne, fundații filantropice, organizații neguvernamentale, cadre universitare și societatea civilă pentru a transforma abordările schimbării progresive sociale, politice și economice în moduri care în cele din urmă fac diferența în viața oamenilor.

Am contribuit la promovarea de noi parteneriate inovatoare care au generat milioane de dolari din venituri fiscale suplimentare în Africa, care pot fi reinvestite în dezvoltarea națională a țărilor. Am lucrat pentru a oferi soluții la problemele de mediu care se bazează pe cunoștințele și practicile oamenilor locali. Am evidențiat rolul comunităților locale în a pune capăt epidemiilor mortale precum virusul Ebola. Am hrănit sute de lideri și campioni de dezvoltare excepționali, inclusiv lideri politici, ambasadori de țară și oficiali guvernamentali, lideri ai societății civile și antreprenori.

Reputația noastră în ceea ce privește cercetarea și perspectiva internațională este inegalabilă și se reflectă în performanța noastră în ultimul QS World University Rankings, unde am fost clasați pe primul loc în lume pentru studii de dezvoltare pentru al șaptelea an la rând, împreună cu Universitatea Sussex. .

Aflați mai multe despre viziunea și strategia noastră
Citiți mai multe despre impacturile noastre în Revista noastră anuală

200595_IDS_Building_Dec21_006.jpg

Studiați cu liderii mondiali în studii de dezvoltare și realizați-vă potențialul de a transforma lumea cu doctoratul nostru prin cercetare.

Doctoratul în Studii de Dezvoltare prin Cercetare este gradul de cercetare avansată al IDS. Se acordă candidaților după un studiu de minim trei ani, pe baza finalizării unor cercetări originale și semnificative în domeniul Studiilor de Dezvoltare – care este evaluată printr-o teză scrisă.

Locații

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Întrebări