Keystone logo
Institute of Science and Technology Austria (ISTA)

Institute of Science and Technology Austria (ISTA)

Institute of Science and Technology Austria (ISTA)

Introducere

Institutul de Știință și Tehnologie Austria (ISTA) este un tânăr institut internațional dedicat cercetării de bază și educației postuniversitare în științe naturale și matematice, situat în Klosterneuburg, la periferia Vienei.

ISTA se angajează să efectueze cercetări de clasă mondială. Până în 2026, până la 90 de grupuri de cercetare vor efectua cercetări într-un mediu internațional de ultimă generație.

Unul dintre semnele distinctive ale programului de doctorat ISTA este experiența comună a școlii postuniversitare. O etapă inițială de explorare încurajează o expunere largă la abordări și probleme științifice importante. Acest lucru permite studenților să pună o bază solidă pentru cercetarea intensivă în a doua fază a programului de doctorat.

123859_IST_Austria_aerial-2_resized.jpg

Dedicarea cercetării științifice de bază

Strategia de angajare a facultăților a ISTA este încapsulată în motto-ul Oameni înainte de zonă; calitate înainte de viteză . Suntem dedicați să aducem cele mai bune minți ale lumii la ISTA pentru a urmări cercetarea științifică fundamentală de ultimă oră. Institutul a fost inaugurat în 2009 și va crește la aproximativ 90 de grupuri de cercetare până în 2026. Acest impuls interesant este impulsionat de fiecare om de știință adăugat echipei noastre, inclusiv de fiecare doctorand.

Comunitatea științifică internațională și diversă

Oamenii noștri de știință, de la profesori la postdoc și studenți, provin din toate colțurile lumii, reprezentând peste 80 de naționalități diferite și bazându-se pe cercetări și diplome obținute de la cele mai bune institute științifice și universități globale.

Vorbitor de engleza

Folosim engleza în întregul institut ca limbă de instruire și comunicare.

Interdisciplinar

Programul nostru de absolvenți este caracterizat de o pregătire modernă cuprinzătoare, cu un accent special pe interdisciplinaritate .

Pregătire de cercetare de ultimă oră

Studenții lucrează îndeaproape cu facultăți remarcabile din cadrul grupurilor mici de cercetare și au acces la facilități de prim rang . Studenții își petrec primul an completând cursurile și rotațiile înainte de a se afilia la un grup.

Această primă fază de explorare le permite studenților să fie siguri că subiectul de cercetare, precum și grupul de cercetare, sunt cele mai potrivite pentru ei înainte de a începe cercetări aprofundate ale tezei în a doua fază.

Intrare cu diplomă de licență sau masterat

Salutăm studenții cu o diplomă de licență sau un master în știință pentru a aplica la programul nostru de doctorat.

7 piste de studiu

Există șapte piste de doctorat :

 • Biologie
 • Chimie și materiale
 • Informatică
 • Știința datelor și calculul științific
 • Matematică
 • Neuroscience
 • Fizică

Grupuri de cercetare

 • 60 de grupuri de cercetare în 2022
 • 90 de grupuri de cercetare până în 2026

Unități de servicii științifice

Unitățile de servicii științifice (SSU) oferă sprijin pentru nevoile de cercetare ale oamenilor de știință. Următoarele SSU sunt găzduite de ISTA:

 • Facilitatea de bioimagerie
 • Facilitatea de microscopie electronică
 • Bibliotecă
 • Facultatea de științe ale vieții
 • Miba Machine Shop
 • Facilitatea de nanofabricare
 • Facilitatea preclinică
 • Calculul științific

Finanțarea

În toate domeniile de cercetare,finanțarea este un subiect foarte important. ISTA se bazează pe diverse surse de finanțare pentru a-și sprijini toți cercetătorii. Biroul Grant este acolo pentru a sprijini oamenii de știință ISTA care ar dori să aplice pentru finanțare externă.

Doctoranzii sunt angajați de ISTA și primesc salarii competitive la nivel internațional și acoperire completă de securitate socială. Studenții primesc, de asemenea, sprijin financiar pentru a participa la conferințe și ateliere științifice în timpul studiilor.

Colocviul Institutului

Colocviul săptămânal al Institutului este principalul seminar de cercetare la ISTA. Oamenii de știință din întreaga lume și din toate disciplinele științelor naturale sunt invitați să își prezinte ultimele descoperiri.

Evaluări de institut

În mod regulat, institutul este vizitat de panouri de revizuire internaționale formate din oameni de știință de frunte din întreaga lume (inclusiv laureați ai premiului Nobel) pentru a forma o evaluare independentă a institutului.

Cariere

Distinșii noștri absolvenți au continuat o carieră de succes după studiile de doctorat la ISTA.

Studenții doctoranzi primesc sprijin prin programele noastre de mentorat și dezvoltare a carierei, care se concentrează pe instruirea în abilități transferabile pentru mediul academic și nu numai. De-a lungul studiilor, doctoranzii sunt susținuți de serviciile de carieră, care oferă consultanță și instruire în dezvoltarea carierei.

Există, de asemenea, discuții periodice TWIST organizate de Oficiul de Transfer de Tehnologie, care au ca scop sprijinirea cercetătorilor în dezvoltarea comercială și utilizarea rezultatelor cercetării lor.

Unde merg studenții noștri?

Această infografie arată unde merg studenții noștri după absolvirea lor.

IST-Austria_Where-do-alumni-go_piechart-e1541512843946.png

Unde este ISTA?

Institutul este la doar 25 de minute de mers cu autobuzul de Viena, care este votat în mod constant unul dintre cele mai bune orașe din lume în care să locuiască. Studenții noștri au posibilitatea de a locui în Klosterneuburg, o zonă liniștită înconjurată de păduri frumoase sau chiar forfota din Viena. Avem, de asemenea, o serie de opțiuni de locuință în campus.

Locații

 • Klosterneuburg

  Am Campus,1, 3400, Klosterneuburg

Întrebări