Keystone logo
International French University

International French University

International French University

Introducere

International French University (IFU) este școala franceză de învățământ superior, 100% online, prezentă în Africa, Orientul Mijlociu și Asia.

Lider în învățământul superior privat, IFU oferă cursuri profesionale de educație executivă în domeniile cele mai solicitate la nivel internațional (finanțe și contabilitate - marketing digital - management).

Programele noastre se adresează studenților sau profesioniștilor din educația continuă, de la Bac + 3 la Bac + 5. Livrăm certificate de nivel 7 (Bac + 5) înregistrate la RNCP (Directorul Național al Certificărilor Profesionale).

Compania se află în centrul predării noastre și al proiectelor noastre educaționale, pentru a face studenții operaționali, pentru a-și dezvolta rețeaua și a accelera astfel integrarea lor în lumea muncii.

Efort, expertiză, depășire, acestea sunt valorile pe care studenții le vor împărtăși prin integrarea diplomelor noastre și a comunității absolvenților IFU.

asociere

Membru partener al Paris Ecole de Management Group (PEM Group), fondat în 2015, expert în cursuri de diplomă certificate Bac + 3 - Bac + 5 - MBA și situat în inima cartierului de afaceri - La Défense din Paris

IFU Executive Education - 100% online EMBA și DBA

Credem că toată lumea are dreptul la o experiență educațională sofisticată, fără a fi nevoie să părăsească țara sau să-și pună viața în așteptare. Suntem dedicați pentru a face învățământul superior accesibil și disponibil pentru toată lumea, valorificând la maximum resursele și mediul digital.

 • Aprobat de stat

Toate cursurile noastre sunt recunoscute de către statul francez (RNCP, sau Registrul național al certificării profesionale). Acces posibil la cursuri certificate de prestigioase universități americane

 • Rețea globală și activă

Veți putea să vă extindeți rețeaua alăturându-vă unui club de afaceri care va deschide oportunități în diferite părți ale lumii

 • Suport personalizat

Profesorii noștri vă vor sprijini pe tot parcursul studiilor și în dezvoltarea carierei profesionale

 • Materiale didactice exclusive

Cursuri de înaltă calitate pe platforma noastră de experiență de învățare și acces pe un an la o revistă universitară americană și la toate materialele didactice

100% online + seminarii web live

Lecții video accesibile 24/7 + seminarii web cu profesioniști de renume din domeniul dvs.

Întrebări frecvente despre învățare online

Cursurile online sunt în fusul meu orar?

Da, cursurile noastre sunt 100% online. Puteți participa orele oricând oriunde.

Când pot începe?

Avem două aporturi pe an, una în septembrie și alta în ianuarie.

Cât timp va dura până la absolvire?

Pentru Executive MBA, durează 12 luni. În timp ce doctoratul în administrarea afacerilor (DBA) durează între 24 și 36 de luni, în funcție de progresul dvs.

Grupul PEM

International French University (IFU) este o școală internațională de afaceri afiliată la Groupe Paris Ecole de Management (Groupe PEM). Fondat în 2015, grupul are acum 6 universități specializate în diferite sectoare (management sportiv, management imobiliar, turism și management hotelier, resurse umane și marketing digital) și deține o rețea gigantică formată din peste 1000 de companii.

Statistică

Peste 1.500 de studenți din peste 30 de țări își urmează studiile în inima celui mai mare centru economic al Europei – La Défense, Paris.

 • 6 universități
 • Rata de satisfacție de 92,3 %
 • 100% în ucenicie
 • Suprafata de 2000 m2 la Defense
 • +800 de companii partenere
 • 4 campusuri virtuale din lume
 • +300 de naționalități
 • +1200 studenți internaționali

  Mărturii studențești

  Locații

  • Puteaux

   Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

   Întrebări