Keystone logo
International School for Advanced Studies (SISSA) Phd în teorie și simulare numerică a materiei condensate
International School for Advanced Studies (SISSA)

Phd în teorie și simulare numerică a materiei condensate

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

1

Curriculum-ul de doctorat în Teoria și Simularea Condensate este potrivit pentru studenții foarte motivați interesați în procesul de învățare modul în care elementele constitutive microscopice ale auto- asambla probleme pentru a aduce întreaga complexitate a stărilor de materie, de la molecule până la solide complexe, precum și în procesul de învățare cum pentru a modela fenomene macroscopice fascinante, de la frecare la supraconductibilității și belșug, în curs de dezvoltare din comportamentul colectiv al acelor agenți microscopice.

Pe parcursul primului an al cursului lor de doctorat, elevii dobândesc cele mai avansate instrumente pentru modelarea și stările studierea materiei, de la simulare ab-initio de materiale reale și molecule la simularea cuantice a modelelor cu zăbrele, din teoria statistică clasică a sistemelor cu multe corp omologului său cuantic, și să se familiarizeze cu activitatea de cercetare amplă desfășurate la SISSA prin cursuri mai concentrate și de actualitate. Această etapă preliminară oferă studenților cu un fundal comun și toate informațiile de care au nevoie pentru a decide cu privire la acest subiect de cercetare care intenționează să o urmeze în teza lor de doctorat.

Următoarele 2 sau 3 ani de program de doctorat sunt dedicate cercetării individuale sub îndrumarea autorităților de supraveghere. Rapoartele anuale de progres se va asigura detectarea în timp util și soluționarea eventualelor dificultăți.

Simularea Centrul Democritos aparținând Istituto Officina dei Materiali (OIM), parte a Consiliului Național de Cercetare (CNR), și găzduit de SISSA, este complet integrat în activitatea de cercetare a grupului Condensate. Link-uri puternice sunt de asemenea menținute cu oamenii de știință de la Centrul din apropiere Abdus Salam International de Fizica Teoretica (ICTP) și Facilitatea Elettra Synchrotron Radiation.

2

Cele mai recente destinații de plasare după doctorat la SISSA:

 • ETH Zürich, Elveția
 • École Polytechnique, Palaiseau, Franța
 • RIKEN AICS, Tokyo, Japonia
 • Universitatea Cantoblanco, Madrid, Spania
 • KITP, Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
 • Universitatea Rutgers, Statele Unite ale Americii
 • École Polytechnique Fédérale, Lausanne, Elveția

Admitere

In fiecare an, grupul Condensate selectează studenții pentru a participa la un doctorat program. Studenții sunt selectate printr-un concurs bazat pe calificări academice și un interviu a avut loc la Trieste (sau prin Skype / videoconferință pentru candidații care nu pot ajunge la Trieste).

De obicei, există două apeluri pe ani, în martie și aprox septembrie. Termene de aplicare detaliate, datele și numărul de posturi disponibile ale examenelor de admitere sunt postate periodic pe pagina web anunțuri de doctorat, unde puteți descărca formularele de cerere.

Înscrierea tuturor noilor studenti de la SISSA și începutul claselor în Teoria și simularea numerică a Condensate Curriculum-ul va avea loc în prima săptămână a lunii noiembrie.

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • PhD in Molecular and Cellular Biology
  • Milan, Italia
  • Online Italy
 • Absolvent Știința Vieții din Munchen: De la molecule la sisteme - doctorat
  • Munich, Germania
 • Doctorat în Biologie celulară și moleculară
  • Fargo, Statele Unite ale Americii