Keystone logo
© IPAG IE
IPAG Business School

IPAG Business School

IPAG Business School

Introducere

IPAG Business School este o instituție de învățământ superior franceză situată în Paris și Nisa pe Riviera Franceză. Misiunea noastră este de a educa managerii despre mediile în schimbare rapidă la nivel mondial și de a produce cercetări de calitate cu vizibilitate națională și internațională. Școala se bazează pe cercetare de nivel înalt care îmbogățește principiile academice ale disciplinelor sale, o rețea excelentă cu sectorul de afaceri, o apreciere în rândul studenților pentru diversitatea culturilor și cunoștințelor și creșterea gradului de conștientizare a elevilor noștri cu privire la problemele și etica contemporane majore.

Școala oferă o gamă largă de programe de la BTS (diplomă de 2 ani) la DBA (grad de 8 ani), inclusiv de licență (grad de 3 ani), MBA (grad de 5 ani) și Programul Grande École (de 5 ani). Master și acreditat EFMD). De asemenea, am adaptat programe online pentru cei care preferă o mai mare flexibilitate în studii. De asemenea, profesioniștii pot urma diverse cursuri scurte sau diplome, cum ar fi masterul în Management & CSR de la IPAG Executive Education. Bazându-se pe o rețea internațională de peste 130 de universități partenere din 37 de țări, studenții au o gamă largă de destinații internaționale din care să aleagă atunci când decid să studieze un semestru în străinătate. În fiecare an, școala primește peste 1.000 de studenți străini atrași de școlile de afaceri franceze și de programele IPAG. De asemenea, cu cercetări de vârf, IPAG apare în cele mai renumite clasamente (Shanghai, RePEc).

Misiunea noastră

Pentru a educa managerii pentru medii la nivel mondial în schimbare rapidă și pentru a produce cercetări de calitate cu vizibilitate națională și internațională

În acest scop, IPAG Business School se bazează pe:

 • Cercetare de nivel superior care îmbogățește principiile academice ale disciplinelor sale
 • O rețea excelentă cu sectorul de afaceri
 • O apreciere în rândul studenților pentru diversitatea culturilor și cunoștințelor
 • Creșterea gradului de conștientizare a studenților noștri cu privire la problemele contemporane majore și etica
 • Obiectivul nostru este de a forma manageri multi-calificați, adaptabili și responsabili.

Caracteristici Campus

În Paris, la poalele Turnului Eiffel și în inima zonei Saint-Germain des Prés
În inima Parisului, campusul nostru situat la Beaugrenelle în arondismentul 15 oferă 5.000 mp, complet cu o bibliotecă media, numeroase săli de studiu și o cantină. Campusul nostru „istoric” parizian este situat ideal în inima orașului Saint-Germain-des-Prés, un loc înalt pentru viața culturală și intelectuală a capitalei.

În Nisa, amplasat între mare și munți
IPAG Business School are, de asemenea, rădăcinile în inima Nisei de mai bine de 30 de ani, pe locul unde se afla fosta Chambre des Métiers. Campusul nostru, care este listat istoric, primește peste 1.000 de studenți de peste 40 de naționalități. Mediul de studiu este ideal: două teatre mari, o grădină, o cantină și o terasă însorită.

  Burse și finanțare

  Bursa de merit

  În fiecare an, în fiecare campus, cei mai buni studenți din programul Grande École din afara PGE3 sunt recompensați pentru rezultatele lor excelente sub formă de taxe de școlarizare reduse.

  Criterii de eligibilitate: Rezultate academice.
  Valoare: Premiu financiar de la școală pentru primii 3 elevi din fiecare super promoție, indiferent de statutul elevului (alternant sau nu). Dacă se alternează: transfer la student. Pentru PGE5 sunt premiați primii 3 elevi din superpromoția pregătire inițială și primii 3 elevi din superpromoția Dublă Diploma.

  Bursa de Excelență

  Se acordă 50% reducere la taxele de școlarizare pentru primul an:

  • Tuturor elevilor care au promovat bacalaureatul cu cele mai înalte distincții
  • Studenților burși de stat care au promovat cu onoare bacalaureatul

  Bursa IPAG

  Școala a înființat burse specifice pentru programele Grande École și Bachelor, acordate de o comisie de alocare, sub rezerva rezultatelor academice și testate în funcție de mijloace. Această bursă este disponibilă studenților din programul Grand École, licență și BTS.

  Clasamente

  IPAG a fost inclus în Top 10 instituții franceze în „Clasamentul universităților” al Research.com în categoria „Economie și finanțe”. Aceasta este o mare recompensă pentru facultatea școlii și pentru toți profesorii-cercetători.

  4th French Business School IPAG este acum pe locul 9 în Topul Franței pentru cercetare în economie și finanțe. Fiind a patra cea mai mare școală de afaceri franceză, se alătură, de asemenea, Top 300 din lume (al 282-lea) dominat de giganții Universitatea Harvard, Massachusetts Institute of Technology (MIT) și Universitatea din California Berkeley. Pentru Duc Khuong Nguyen, decan al Facultății și Cercetării la școală, „acest clasament reflectă munca extraordinară depusă de profesorii-cercetători ai IPAG, calitatea publicațiilor lor în cele mai prestigioase reviste internaționale și consecvența eforturilor depuse de câțiva ani încoace. ».

  O dată pe an, Research.com își actualizează clasamentul celor mai bune universități și școli cu performanță în cercetare în domenii științifice, de la informatică și inginerie la matematică, neuroștiință, economie, finanțe și medicină. Metodologia folosită de platformă se bazează pe utilizarea datelor bibliometrice și pe examinarea muncii a peste 160.000 de cercetători din jumătate de mie de instituții. Prin urmare, publicațiile științifice ale cercetătorilor IPAG și influența lor – prin citările pe care le primesc – au permis școlii să obțină acest premiu.

  Foarte mândru de poziția sa în acest clasament, IPAG se uită acum către prestigiosul clasament Shanghai în care apare în fiecare an din 2016 - rezultatele sunt așteptate în vară.

  Mărturii studențești

  Locații

  • Paris

   Rue du Théâtre, 10, 75015, Paris

   • Nice

    Boulevard Carabacel, 4, 06000, Nice

    • South Wales

     South Wales, Wales, New York,USA, 14139, South Wales

     • Bournemouth

      Bournemouth, England ,United Kingdom, , Bournemouth

      • Griffith

       Griffith, Griffith City Council, New South Wales, Australia, 2680, Griffith

       • Paris

        Rue du Théâtre,10, 75015, Paris

        Întrebări