Keystone logo
ISEG - Lisbon School of Economics & Management Dr. În sociologie economică și organizațională
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Dr. În sociologie economică și organizațională

Lisbon, Portugalia

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.000 / per year

În campus

Introducere

Covid-19
ISEG Lisabona ia toate măsurile cu privire la sănătatea și siguranța comunității noastre ca prioritate absolută. Începând cu luna martie, funcționăm 100% online, ne angajăm virtual și folosim instrumente online pentru învățare și evaluare.

Doctoratul Sociologia economică și organizațională a fost înființată de Universitatea Tehnică din Lisabona în 1991 și adaptată la Spațiul European de Învățământ Superior în 2009. Acest curs al 3-lea ciclu își propune să ofere o pregătire academică de înaltă calitate în sociologia economică și organizațională și să producă cercetări originale în acest domeniu. Cursul este predat în parteneriat științific cu Institutul de Științe Sociale al Universității din Lisabona (ICS / UL) și Facultatea de Științe Sociale și Umaniste din Noua Universitate din Lisabona (FCSH / UNL).

Centre gazdă

Cercetările întreprinse în centrele de cercetare ale ISEG oferă un sprijin important pentru studenții din cadrul programelor de doctorat.

Pentru doctorat. Sociologia economică și organizațională principalul centru de cercetare gazdă este SOCIUS - Centrul de cercetare în sociologia economică și organizațională (Centro de Investigație în Sociologia Económică și das Organizações). SOCIUS este o unitate de cercetare acreditată de Fundația pentru Știință și Tehnologie (FCT) care, din 1999, a fost clasificată drept „excelentă” în cadrul Programului plurianal al Fundației pentru finanțarea unităților de cercetare și dezvoltare. Domeniul său principal de activitate științifică, sociologia economică și organizațională este considerat în sensul său cel mai larg, favorizând numeroasele puncte de contact dintre sociologia contemporană și economie, pe lângă alte științe sociale implicate în studiul realității economice și organizaționale.

Admitere

Curriculum

Studenți ideali

Acreditări

Despre Școală

Întrebări