Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Introducere

Fiind cea mai mare pregătire a profesorilor din stat, Colegiul de Educație de la Kansas State University a demonstrat capacitatea de a răspunde nevoilor pieței globale, oferind un amestec de diplome inițiale și avansate care pregătesc indivizi din toate zonele geografice, socio-economice. medii și culturi de predat. Cu ani de experiență de lucru cu studenți internaționali din întreaga lume, facultate cu înaltă calificare cu experiență de engleză ca a doua limbă (ESL) va pregăti vorbitori nativi de spaniolă, chineză, japoneză, franceză și germană pentru licența de profesor. Elevii se pot aștepta să părăsească programul cu abilitățile necesare pentru a excela în clasă și nu numai. Certificatul nostru de absolvire pentru predare și învățare (TELRN) este un loc minunat pentru cei care își schimbă cariera pentru a-și începe calea de a deveni profesor de limbi ale lumii.

Acest program echipează indivizii cu practicile de instruire și teoria necesare pentru a preda studenții americani din Statele Unite. Cu încă un semestru de cursuri după finalizarea certificatului, candidații interesați ar putea termina o diplomă de master pentru curriculum și instruire cu o concentrare în limbi moderne mondiale. Doctoratul. în Curriculum & Instruction este destinat absolvenților avansați care doresc să se concentreze pe cercetarea educațională la nivel local, național sau internațional.

Alăturați-vă nouă și deveniți parte din impulsul global interesant pe care K-State îl creează în domeniul formării profesorilor de limbi străine!

Viziune, misiune și cadru conceptual

Viziunea noastra:

„Pregătirea educatorilor pentru a fi factorii de decizie cunoscuți, etici și îngrijitori pentru o lume diversă și în schimbare”.

Misiunea noastră este îndeplinită prin:

 • livrarea de instrucțiuni exemplare studenților la nivel de licență și absolvent;
 • producție, interpretare și diseminare a unor cercetări și burse solide și utile;
 • conducere, colaborare și servicii în cadrul profesiei;
 • și promovarea, înțelegerea și celebrarea diversității.

Acreditare

Colegiul nostru îmbrățișează acreditarea ca mijloc principal de a asigura profesiei că îndeplinim cele mai înalte standarde.

 • Departamentul de Educație din Kansas (KSDE)
 • Acreditarea Consiliului Național pentru Formarea Profesorilor (NCATE/CAEP)
 • Consiliul pentru Acreditare de Consiliere și Programe Educaționale aferente (CACREP)
 • Consiliul pentru Acreditarea Pregătirii Educatorilor (CAEP)

Caracteristici Campus

Kansas State University este un sistem cu patru campusuri care valorifică fiecare piesă a puzzle-ului. Fiecare campus are propriile sale puncte forte și conexiuni care se potrivesc perfect în cadrul universității noastre. Aflați mai multe despre fiecare dintre campusurile noastre unice mai jos.

Manhattan

Campusul principal al K-State se află în „The Little Apple” și prosperă în atmosfera sa vibrantă de oraș de colegiu.

Campusul Manhattan cuprinde mai mult de 2.320 acri, inclusiv facilități agricole și de cercetare.

Manhattan are o populație de peste 56.000 de locuitori și se bucură de o relație excelentă cu familia K-State.

Acest campus este situat alături de Fort Riley, o instalație de mari dimensiuni a Armatei și colaborează la multe proiecte focalizate militar.

Facilitatea Națională de Bio și Agro-apărare a Departamentului pentru Securitate Internă din SUA este construită în apropiere de campus.

Olathe

Situat în Kansas Bioscience Park, campusul Olathe oferă un portal direct care leagă capacitățile de cercetare puternice ale universității de zona Greater Kansas City și nu numai.

Cel mai nou campus K-State, Olathe și-a deschis porțile în 2011.

K-State Olathe se concentrează pe extinderea creșterii educaționale și economice a regiunii, în special pentru profesioniștii care lucrează în zona metropolitană. Acest campus facilitează numeroase parteneriate între cercetători și companii, dezvoltând tehnologie pentru nevoile industriei din întreaga lume.

K-State Olathe își extinde, de asemenea, expertiza și la liderii K-12 prin programe educaționale în sănătatea animalelor, siguranța alimentară și securitatea alimentară.

Salina

Acest mediu de învățare profesională este construit pe teorie, cercetare și aplicații din industrie, toate într-o atmosferă de campus mic situat în Salina, Kansas.

Campusul Salina este cunoscut în special pentru programul său de aviație de clasă mondială. Un centru de ultimă generație pentru viața studențească a fost deschis în 2009 și include un teren de baschet de dimensiuni mari și diverse zone de alergare și fitness.

Acest campus este una dintre primele și puținele universități din țară care oferă o diplomă de licență în sisteme de aeronave fără pilot și învățare automată și sisteme autonome. Salina, un oraș de aproape 48.000 de locuitori, oferă acces la peste 600 de acri de parc și la festivalul anual Smoky Hill River.

Global

K-State Global Campus oferă oportunități educaționale ale universității studenților care doresc să studieze online sau la distanță.

Campusul Global găzduiește K-State Online, care oferă peste 100 de programe de credit online, inclusiv programe de licență, masterat, doctorat, certificat și programe minore.

Începând din 1966, când facultatea a călătorit prin statul Kansas pentru a preda cursuri, K-State Online ajunge acum la studenții din toate cele 50 de state și 41 de țări. K-State Global Campus oferă, de asemenea, instruire fără credit și programe atât în persoană, cât și online, care au ca rezultat certificare, confirmare a absolvirii sau ore de educație continuă într-o varietate de domenii.

Peste 3.000 de cursanți au finalizat programe fără credite online prin Campusul Global în 2020.

  Admitere

  Alăturați-vă unei comunități de creatori de diferențe, soluționatori de probleme, visători noaptea târziu și cei care fac dimineața devreme. Fii următorul schimbător de jocuri. Fii următorul Wildcat.

  Cum să aplicați

  • Examinați cerințele de admitere, trimiteți cererea și faceți următorul pas către gradul dvs.
  • Spuneți-ne ce vă interesează și accesați instantaneu un rezumat descărcabil al tuturor lucrurilor K-State.
  • De la evenimente din campus la vizite personalizate unu-la-unu, suntem gata să întindem covorul violet pentru tine.

  Documentele de aplicare

  Completați toate secțiunile necesare și încărcați documente sau media în aplicația dvs. online, așa cum sunt solicitate. Nu trimiteți documente prin e-mail sau poștă la școala absolventă (cu excepția cazului în care primiți o solicitare).

  Costul estimat al prezenței pentru studenții internaționali

  Informațiile privind costurile estimate arată fondurile minime estimate curente pe care trebuie să le demonstreze un solicitant internațional pentru a primi documentele necesare pentru călătorie și admitere. Fondurile pot fi proprii, oferite de un sponsor sau de la o bursă sau o combinație a acestora. Consultați mai jos informații despre declarația pe justiție necesară pentru a vă documenta fondurile.

  Declarație de sprijin financiar

  Fiecare cerere trebuie să indice sursa sprijinului financiar. Documentația de asistență financiară ar trebui să fie însoțită de formularul de declarație pe răspundere privind sprijinul financiar care verifică dacă sprijinul financiar este disponibil pentru student în timpul studiilor la Kansas State University . Sponsorii trebuie să semneze declarația financiară pe propria răspundere; semnăturile electronice nu sunt acceptate.

  Această documentație este necesară pentru a emite un I-20 sau DS-2019 și nu are nicio legătură cu decizia de admitere.

  Este posibil ca solicitanții să nu fie nevoiți să depună formularul de declarație pe propria răspundere de sprijin financiar dacă îndeplinesc următoarele criterii:

  • Titularul de viză H1 este angajat cu normă întreagă, nu intenționează să schimbe tipul de viză
  • H4 depinde de titularul vizei H1, nu intenționează să schimbe tipul de viză
  • Titularul de viză de student F1/J1 este înscris cu normă întreagă la o altă instituție din SUA și nu va solicita un I-20 sau DS-2019 de la Kansas State University acum sau în viitor.
  • Reședința într-o altă țară din afara SUA și nu are nevoie de viză de student (aplicarea pentru învățământ online/la distanță)
  • Deține un I-20 sau DS2019 la K-State și solicită un program de certificat împreună cu programul lor actual de master sau doctorat la K-State

  Taxă de aplicare

  Trebuie să plătiți taxa de aplicare pentru a vă trimite cererea.

  Cerințe de competență engleză

  Dacă limba ta maternă nu este engleza, Școala Absolventă solicită fiecărui solicitant să furnizeze un scor satisfăcător la test pentru TOEFL, IELTS sau PTE.

  Burse și finanțare

  Colegiul de Educație se angajează să susțină succesul academic și profesional al studenților noștri.

  Biroul de asistență financiară pentru studenți

  Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe despre procesul de ajutor financiar, împrumuturi pentru studenți, burse, granturi, angajare, beneficii pentru veterani și amânări de școlarizare. Vă rugăm să rețineți datele prioritare ale cererii de burse K-State pentru viitorii boboci și studenți transferați.

  Clasamente

  Printre cei mai buni

  Când oferiți o experiență studențească excepțională, cu o mare varietate de opțiuni academice, oportunități practice de cercetare și activități extracurriculare care favorizează prietenia, implicarea și comunitatea, sunteți obligat să fiți remarcat atât la nivel regional, cât și la nivel național. Suntem mândri de reputația noastră de excelență, iar familia colectivă K-State își face în mod continuu rolul pentru a menține reputația noastră o realitate.

  Clasamente naționale

  Revista Princeton: Cele mai bune colegii
  Princeton Review a clasat Kansas State University în mai multe categorii în raportul „The Best 389 Colleges: 2024 Edition”.

  • Nr. 1 pentru cei mai prietenoși studenți
  • Nr. 1 pentru cele mai bune relații oraș-rochie
  • Nr. 2 pentru cei mai fericiți studenți
  • Nr. 4 pentru cea mai bună calitate a vieții
  • Nr. 5 pentru cele mai bune servicii de sprijin și consiliere pentru studenți
  • Nr. 5 pentru cele mai bune facilități sportive
  • Nr. 6 pentru studenții care iubesc aceste colegii
  • Nr. 6 pentru cele mai bune servicii de sănătate
  • Nr. 8 pentru cele mai bune cămine de colegiu
  • Nr. 9 pentru cele mai bune servicii de carieră
  • Nr. 9 pentru cea mai bună mâncare din campus
  • No. 9 pentru orașul universitar primește note mari
  • Nr. 15 pentru cel mai activ guvern studentesc Princeton Review: Cele mai bune colegii

  Princeton Review a clasat K-State în mai multe categorii în raportul „Colegii cu cea mai bună valoare pentru 2023”.

  • Nr. 2 pentru cele mai bune rețele de absolvenți
  • Nr. 2 pentru stagii
  • Nr. 10 pentru impact
  • Revista Money
  • Una dintre cele mai bune colegii ale revistei Money. (2023)
  • Rang de colegiu
  • Top 10 cele mai bune orașe universitare din țară. (2022) Clasament regional SmartAsset
  • Valoarea universității de top în statul Kansas (2022) University Magazine
  • Universitatea nr. 1 din Kansas (2022)

  Mărturii studențești

  Locații

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

  Întrebări