Keystone logo
Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Introducere

Reputație înaltă

Datând din 1922, Kaunas University of Technology a dezvoltat un mare potențial pentru studii și cercetare și rămâne un lider în domeniul inovațiilor și tehnologiilor din regiunea statelor baltice. Cu 10.500 de studenți și 1.000 de cadre didactice, KTU se străduiește să reunească studenți foarte talentați (susținute de universități și burse externe), cercetători și cadre universitare pentru a efectua cercetări de vârf, pentru a oferi educație de cea mai bună calitate și pentru a oferi servicii de cercetare și dezvoltare gamă de afaceri.

caracter internațional

KTU își îmbunătățește vizibilitatea internațională prin participarea la colaborări internaționale de cercetare, prin stabilirea de programe de studii internaționale, prin colaborarea cu parteneri internaționali în crearea de programe de studiu comune și prin încurajarea participării la schimburi internaționale între comunitățile studențești și academice. În prezent, studenții internaționali pot alege între 37 de programe de studii universitare și postuniversitare și 19 programe de doctorat în limba engleză în domeniul științelor tehnologice, fizice, biomedicale și sociale, științe umane și arte creative și design.

Cultivarea talentelor

KTU investește în studenții săi actuali prin îmbunătățirea mediului de studiu și a calității acestuia, oferind oportunități de a fi activ în domeniul sportului, artelor, asociațiilor studenților și prin construirea încrederii lor, deoarece este investiția pentru viitorul societății în domenii locale și globale termeni. Elevii noștri formează o mare parte din comunitatea studenților vibranți din Kaunas, al doilea oraș ca mărime din Lituania.

La KTU

 • Printre primele 5% dintre universitățile de top din lume: KTU reunește studenți, cercetători și cadre universitare de mare talent.
 • Liderul în cooperare cu mediul de afaceri: de la dezvoltarea programelor de studiu prin analiza cazurilor până la transferul de tehnologie.
 • Gama largă de servicii pentru studenți: programe de schimb, stagii, Spațiu de pornire, sport, etc.

Caracteristici Campus

  Locații

  • Kaunas

   Donelaicio St. 73,, 44249, Kaunas

  Întrebări