Keystone logo
Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Introducere

ISEG, Lisabona Școala de Economie și Management a Universității de Lisboa (Universitatea din Lisabona) este cel mai prestigios colegiu de management și economie din Portugalia.

ISEG este acreditat de Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), o distincție deținută de doar 5% din școlile de afaceri din lume, iar programele sale sunt recunoscute de multe entități internaționale de renume.

Clasamentul academic 2019 al universităților mondiale (ARWU), care prezintă anual primele 500 de universități din întreaga lume, poziționează Universitatea din Lisabona pe locul 1 la nivel național, pe locul 151 în toată lumea.

Universitatea din Lisabona este cea mai mare și importantă universitate din Portugalia, una dintre cele mai mari universități din Europa și salută aproape 15.000 de studenți internaționali în fiecare an din peste 100 de țări.

În prezent, peste 50.000 de studenți studiază la universitate.

Calitatea cercetării, inovării și culturii universității atrage un număr tot mai mare de talente internaționale care doresc să dezvolte proiecte la cel mai înalt nivel cu unitățile și grupurile de cercetare.

De ce să alegi ISEG?

ISEG, Lisabona Școala de Economie și Management a Universității de Lisboa este cel mai prestigios colegiu de management și economie din Portugalia.

Universidade de Lisboa este cea mai mare și lider universitate din Portugalia. Shanghai Ranking 2019 cunoscut oficial sub denumirea de „Clasificarea academică a universităților mondiale (ARWU)”, care prezintă anual primele 500 de universități din întreaga lume, poziționează Universitatea din Lisabona pe locul 1 la nivel național, a 151-a poziție la nivel mondial.

Looking out over Alfama, Lisbon

Programul internațional ISEG de doctor în studii de administrare a afacerilor (iDBA) este un program de cercetare aplicată care își propune să pregătească studenții în domeniile strategiei și managementului organizației, oferind abilități avansate de cercetare pentru a îmbunătăți cercetarea și practicile de management în organizații.

Acesta combină excelența în cercetare cu practica profesională.

Locații

  • Lisbon

    Rua do Quelhas, 6, 1200-781, Lisbon

    Întrebări