Keystone logo
Lingnan University Doctor în Studii Culturale
Lingnan University

Doctor în Studii Culturale

Tuen Mun, Hong Kong

30 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42.100 / per year *

În campus

* școlarizarea pentru anul 2022-2023 este în curs de revizuire.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Universitatea oferă 25 de programe MPhil și de doctorat în disciplinele de Arte, Afaceri, Științe Sociale și Științe. Pe lângă admiterea la programul nostru de doctorat în Studii Culturale, Universitatea are și un program popular de 2 ani MPhil în Studii Culturale, bazat pe cercetare.

Pentru a oferi oportunități de învățare mai diversificate, în special pentru studiile de cercetare interdisciplinare, Universitatea a căutat în mod activ oportunități de colaborare cu universități de peste mări. În anul universitar 2021-22, Universitatea a lansat „Programul dublu de doctorat în economie” cu Universitatea Wuhan (WHU), China și „Programele de doctorat cu supraveghere comună” cu Universitatea Shenzhen (SZU), China, în domeniile de cercetare legate de Relații Internaționale și Studii de Dezvoltare. Mai multe programe de colaborare sunt în prezent în curs de dezvoltare. Detaliile pot fi consultate la www.LN.edu.hk/sgs/docs/pgrad/coll_prog.php.

Departamentul de Studii Culturale

Înființată în 2000, Departamentul de Studii Culturale este primul departament de acest gen din Asia, cu o facultate complet interdisciplinară și internațională dedicată exclusiv predării și cercetării în studiile culturale contemporane.

Departamentul oferă, de asemenea, diverse oportunități de expunere la ateliere în diferite locații prin intermediul rețelelor noastre de studii culturale inter-asiatice.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Doctor în Sisteme Culturale - Analiza și Managementul Patrimoniului Cultural
    • Lucca, Italia
  • Doctor în filozofie în gândire culturală, socială și politică
    • Lethbridge, Canada
  • Ph.D. în Istoria și Cultura Asiei
    • Prague, Republica Cehă