Keystone logo
Lingnan University Programe de doctorat care oferă supraveghere comună cu Universitatea Shenzhen, China în domeniile de cercetare ale Relațiilor Internaționale și Studiilor de dezvoltare
Lingnan University

Programe de doctorat care oferă supraveghere comună cu Universitatea Shenzhen, China în domeniile de cercetare ale Relațiilor Internaționale și Studiilor de dezvoltare

Tuen Mun, Hong Kong

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 84.200 / per year *

În campus

* studenții din cadrul acestei colaborări vor fi admiși ca studenți autofinanțați - școlarizarea pentru anul 2022-23 este în curs de revizuire.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Pentru a oferi oportunități pentru studii de cercetare interdisciplinare, Lingnan University ( LU ) și Universitatea din Shenzhen (SZU) au lansat o colaborare privind supravegherea comună a doctoratului în domeniile de cercetare ale Relațiilor Internaționale și Studiilor de Dezvoltare începând cu anul 2021. Solicitanții care iau în considerare admiterea la programe de doctorat cu domenii de cercetare legate de relații internaționale și studii de dezvoltare pot lua în considerare acest acord de supraveghere comună.

Repere

În cadrul acestei colaborări de supraveghere comună:

 • Studenții vor primi supravegherea comună de la un supraveghetor șef din LU și un co-supraveghetor de la SZU pe parcursul studiilor lor de 3 ani. Ambii conducători vor supraveghea îndeaproape studiile studenților.
 • SZU va renunța la taxa de școlarizare a studenților pentru anul 2 în SZU și va oferi o sumă anuală de 80.000 $ RMB în anul. LU va oferi burse postuniversitare complete studenților din primul și al treilea an.
 • În timpul studiilor de doctorat sub supraveghere comună, studenții ar trebui să publice cel puțin o lucrare academică de înaltă calitate cu SZU ca instituție / organizație afiliată a primului / autorului corespunzător.
 • La absolvire, studenților li se va conferi o diplomă de doctorat în programele înscrise de LU .

Programe disponibile pentru supravegherea comună cu SZU

Solicitanții pot alege să aplice pentru oricare dintre programele de doctorat oferite în prezent de LU . Cu toate acestea, domeniile lor de cercetare trebuie să fie legate de relații internaționale și studii de dezvoltare.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Ph.D. în Teorie Politică, Relații Internaționale și Drepturile Omului
  • Evora, Portugalia
 • Doctor în relații internaționale
  • Geneva, Elveţia
 • Doctor în relații internaționale
  • Prague, Republica Cehă