Keystone logo
© ©Lucerne School of Business
Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Introducere

Despre noi

Centru de excelență pentru învățământul superior în management

Suntem în totalitate dedicați educației și inovației – pentru oameni, pentru companii și instituții, pentru Elveția Centrală și pentru lume.

Școala de Afaceri din Lucerna este centrul de excelență al Elveției Centrale în domeniile importante din punct de vedere economic și social ale economiei de afaceri și regionale, bancar și finanțe, comunicații și marketing, precum și turism și mobilitate. Programele de licență și master solicitante, practic relevante și bazate pe cercetare pe care le oferim sunt esențiale în obținerea de angajați calificați pentru companii, instituții publice și organizații non-profit. Portofoliul nostru de programe extinse de educație continuă și executivă ne face cel mai mare furnizor de educație continuă dintre școlile de afaceri din Elveția din universitățile de științe aplicate. Ne angajăm să ancorăm proiectele noastre de cercetare și dezvoltare în dialogul dintre cercetare, afaceri și comunitate. Clienții din toate părțile societății beneficiază de cunoștințele vaste și de experiența imensă în managementul proiectelor a experților noștri. Cu sediul în Lucerna și Zug-Rotkreuz în Elveția Centrală, rețelele noastre extinse naționale și internaționale oferă Pathways lumii. Aproximativ 350 de angajați lucrează pentru Școala de Afaceri din Lucerna, toți având un nivel înalt de abilități academice și de cercetare, precum și o experiență practică pe scară largă. În prezent, aproximativ 2.200 de studenți beneficiază de programele noastre de licență și master. Anul trecut, aproximativ 2.200 de persoane au participat la programele noastre de educație continuă și executive CAS, DAS și MAS, iar 4.800 au participat la un curs sau seminar de specialitate.

Școala de Afaceri din Lucerna oferă în continuare programe de finanțe și imobiliare

Misiunea noastră

Contribuţie
Școala de Afaceri din Lucerna dezvoltă oameni și organizații, în special în Elveția Centrală, dar și la nivel național și internațional. Serviciile sale sunt aliniate cu nevoile actuale și viitoare ale partenerilor săi din comunitățile de afaceri și de cercetare, precum și din societate în general.

Activitate
Mandatul școlii acoperă programe de studii, educație continuă și executivă și servicii de cercetare și consultanță. Gradul său și programele de educație continuă și executivă oferă calificări orientate profesional și se bazează pe cercetare; cercetarea sa este orientată către aplicații, competitivă și deschisă experimentării; serviciile sale sunt potrivite pentru piață, orientate spre implementare și bazate pe cercetare.

oameni
Studenții și angajații apreciază să învețe și să lucreze la universitate. Obiectivele ambițioase sunt îndeplinite datorită cooperării pragmatice în și între unități de dimensiuni gestionabile. Elevii și angajații acționează responsabil ca o echipă; sunt curioși, precisi și auto-reflectați.

Calitate: o rețetă pentru succes

Reperul pentru oferta noastră educațională este piața forței de muncă: peste 95% dintre studenții noștri se angajează rapid după absolvire. 70 la sută ajung chiar direct la poziții de nivel executiv. Măsurăm succesul programelor noastre de educație continuă și executivă prin satisfacția studenților noștri și impactul asupra carierei lor profesionale. În același mod, calitatea cercetării noastre este măsurată în raport cu acceptarea acesteia de către comunitatea de cercetare și relevanța sa pentru întreprinderile comerciale, instituții și asociații.

Caracteristici Campus

O organizație, două campusuri, patru institute

Școala de Afaceri din Lucerna predă și efectuează cercetări în Lucerna și Rotkreuz. Campusurile sale sunt situate central și bine deservite de transportul public.

  Acreditări

  Acreditat AACSB

  Locații

  • Lucerne

   Zentralstrasse 9 P.O. Box 2940 CH- 6002 Lucerne, 6002, Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Suurstoffi,1, 6343, Risch-Rotkreuz

    Programe

     Instituția oferă și:

     Întrebări