Keystone logo
McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston

McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston

McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston

Introducere

McWilliams Scoala de Informatica Biomedicala, fosta Scoala de Informatica Biomedicala UTHealth Houston (SBMI) este una dintre cele sase scoli ale UTHealth Houston, care este o componenta a celor 14 institutii ale sistemului Universitatii din Texas.

McWilliams School of Biomedical Informatics este singurul program academic de informatică biomedicală din Texas, singura școală independentă dintre cele 70 de programe conexe din țară și unul dintre cele mai mari programe de acest gen din lume.

Viziune

Școala noastră transformă datele pentru a alimenta Human Health TM .

Misiune

Misiunea școlii este să colecteze, să proceseze și să transforme date - de la molecule la populații - în informații, cunoștințe și inteligență care să poată fi acționate; pentru a educa liderii, inovatorii și cei care rezolvă probleme actuali și viitori din Texas, națiune și lume; să perturbe, să transforme și să inoveze pentru a obține descoperiri biomedicale, pentru a îmbunătăți furnizarea de asistență medicală și pentru a ajuta la prevenirea bolilor prin desfășurarea de cercetări fundamentale și aplicate remarcabile și prin dezvoltarea de produse și soluții de tehnologia informației cu impact.

Statistică

 • Studenti internationali:

  19%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  6 la 1

Admitere

Cerințe de admitere pentru programe de licență și non-diplomă la McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston .

Școala de Informatică Biomedicală McWilliams utilizează un proces de evaluare holistică pentru toți solicitanții. Acest lucru ne permite să luăm în considerare cu atenție toate acreditările prezentate de solicitant. Solicitanții sunt examinați o singură dată în fiecare ciclu de ciclu, asigurați-vă că vă trimiteți cererea cu cel mai puternic material.

Cerinte pentru viza

McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston este o școală absolventă care acordă diplome postuniversitare. Nu oferim diplome de licență.

Pentru a aplica este necesară o diplomă de licență sau superioară. Dacă toată educația a fost finalizată în afara SUA, trebuie să aveți o diplomă de licență sau superioară echivalentă în SUA.

Toți solicitanții care au absolvit cursuri/diplome în afara SUA trebuie să trimită o evaluare oficială a matricolului, curs cu curs, cu un raport de calcul GPA, fie de către World Education Services (WES ICAP), fie de către evaluatorii de acreditare educațională . Foile matricole verificate utilizate pentru evaluare trebuie incluse în evaluarea educației.

Toți solicitanții internaționali trebuie să demonstreze cunoașterea limbii engleze prin unul dintre următoarele:

 • Examenul Test de Engleză ca Limbă Străină ( TOEFL ) – Scor minim de 94. Urmați aceste instrucțiuni pentru ca rezultatele testelor oficiale să fie trimise la GradCAS. Utilizați codul: B886
 • Sistemul internațional de testare a limbii engleze ( IELTS ) – scor minim de 7,0. Urmați aceste instrucțiuni pentru ca scorurile oficiale ale testelor să fie trimise către GradCAS. Nu este necesar un cod.

Solicitanții pentru care este necesar examenul de competență în limba engleză și care nu îndeplinesc cerințele minime nu vor fi trimiși pentru examinarea comisiei de admitere.

SPONSORIZAREA VIZA F-1 DISPONIBILĂ PENTRU URMĂTOARELE: SPONSORIZAREA VIZEI F-1 NU ESTE DISPONIBIL PENTRU URMĂTOARELE:
Admitere de primăvară și toamnă
Master of Science (MS) - Pista de cercetare
Doctor în Filosofie (PhD) în Informatică Biomedicală
Admiterea la un program UTHealth Houston la un moment dat
Admiterea de vară
Master of Science (MS) - Track Applied
Doctorat în Informatică a Sănătății (DHI)
Admiteri multiple simultane la școli/programe UTHealth Houston
Programe fără diplomă sau certificate

Burse și finanțare

Vom continua să împingem frontierele științei datelor pentru a rezolva cele mai presante provocări de sănătate ale lumii prin prima noastră campanie cuprinzătoare de strângere de fonduri, Many Faces. O Misiune. De la a ajuta studenții să-și urmărească visele educaționale prin burse, până la promovarea cercetării inovatoare, până la furnizarea de finanțare flexibilă prin Fondul nostru de excelență al decanului, sprijinul dvs. pentru această campanie ne va ajuta să ne menținem în avangarda.

Statistica absolvenților

Premii și acreditări

SACS SOC

Asociația de Sud a Colegiilor și Școlilor Comisia pentru Colegii (SACSCOC) este organismul de acreditare a instituțiilor de învățământ superior care acordă diplome din statele sudice. Comisia pentru colegii a Asociației de Sud a colegiilor și școlilor are șase valori de bază. Sunt:

 • Integrity
 • Peer Review/Auto-reglementare
 • Învățarea elevilor
 • Continuous Quality Improvement
 • Accountability
 • Transparency

SACSCOC este un acreditar instituțional care utilizează un proces de evaluare inter pares responsabil și transparent care asigură calitatea și integritatea educației, promovează auto-îmbunătățirea continuă și promovează succesul studenților.

Programul Acreditat CAHIIM

Comisia de Acreditare pentru Educația în Informatică în Sănătate și Managementul Informației (CAHIIM) este un proces de acreditare, evaluat de colegi, atât pentru programele de licență, cât și pentru cele postuniversitare. Această desemnare asigură că școlile acreditate îmbunătățesc în mod continuu calitatea managementului informațiilor privind sănătatea și a educației în informatica sanitară pentru a satisface nevoile forței de muncă din domeniul sănătății.

 • Programul nostru de master a obținut acreditarea CAHIIM în 2019
 • Curriculum-ul școlii îndeplinește standardele stabilite de educatorii de informatică sanitară din întreaga țară.
 • Studenții noștri obțin o educație acreditată care este atât relevantă, cât și oferă abilitățile actuale cerute de angajatorii de astăzi.
 • Menține și susține în mod continuu toate politicile și procedurile CAHIIM pentru a menține acreditarea programului.

Partener de educație aprobat HIMSS

HIMSS Approved Education Partners (AEP) sunt programe educaționale care demonstrează că activitățile lor de dezvoltare educațională îndeplinesc standardele riguroase de calitate, așa cum sunt identificate de HIMSS. AEP-urile sunt autorizate să ofere programe de educație și formare în domeniul sănătății și tehnologiei informației în sănătate aprobate de HIMSS, care pregătesc candidații pentru cunoștințe avansate în IT și asistența medicală.

 • În calitate de AEP HIMSS din 2016, programa noastră îndeplinește standardele educaționale înalte ale HIMSS.
 • Programele noastre de educație și formare pregătesc candidații pentru cunoștințe avansate în domeniul sănătății IT și asistență medicală.
 • Elevii primesc educația și cunoștințele necesare atât pentru certificările CAHIMS, cât și pentru CPHIMS .
 • Cursurile noastre de educație continuă îndeplinesc, de asemenea, standardele HIMSS la nivel de industrie pentru o pregătire eficientă în domeniul sănătății.

Project Management Institute

McWilliams SBMI este un partener de formare autorizat PMI. Cu această desemnare, puteți fi sigur că pregătirea dumneavoastră a fost verificată de Project Management Institute pentru a îndeplini standardele lor exigente.

 • Două cursuri MSBMI, BMI 5328 – Managementul sistemelor și managementul proiectelor și BMI 7360 – Managementul avansat al proiectelor, utilizează materiale PMI și pot fi folosite ca credite educaționale pentru PMP sau CAPM.
 • MSBMI oferă, de asemenea, un curs de management de proiect de educație continuă.

Locații

 • Houston

  Fannin Street, 7000, 77030, Houston

Întrebări