Keystone logo
Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Introducere

Universitatea Tehnologică Michigan a început ca Școala de Mină Michigan din Houghton în 1885. Înființată de statul Michigan pentru a pregăti ingineri minieri pentru a opera mai bine minele de cupru locale, școala a început cu patru membri ai facultății și 23 de studenți la etajul al doilea al unei clădiri Bulevardul Montezuma din Houghton. Clădirea, care a funcționat de zeci de ani ca Houghton Fire Hall, este acum un club de noapte și un restaurant.

Școala de mină din Michigan și ulterior Michigan College of Mines au pregătit ingineri minieri recunoscuți la nivel național și internațional. Primul nostru președinte, Marshman E. Wadsworth (1887-98), a supravegheat crearea unei facultăți puternice, mutarea către locația actuală a campusului și o misiune a colegiului.

La Universitatea Tehnologică din Michigan, cei peste 7.000 de studenți ai noștri nebuni construiesc și lansează nanosateliți, îmbunătățesc gleznele protetice și conectează roboții cu copiii. Numai în acest an, studenții Michigan Tech vor petrece 126.000 de ore lucrând alături de mentorii facultății pe cercetări plătite. Cele 18 centre și institute ale noastre sunt înarmate cu cheltuieli de cercetare de 80,4 milioane de dolari. Huskii câștigă cel de-al nouălea cel mai mare salariu inițial din țară la 65.000 de dolari (mediană). Este un viitor ca nimeni altul.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Houghton

    Townsend Drive,1400, 49931, Houghton

    Întrebări