Keystone logo
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Introducere

Universitatea de Inteligență Artificială Mohamed bin Zayed (MBZUAI) din Abu Dhabi, este o instituție academică la nivel de absolvenți, bazată pe cercetare, care oferă programe de specialitate specializate pentru studenți locali și internaționali în domeniul Inteligenței artificiale.

MBZUAI își propune să sprijine avansarea cercetării științifice, dezvoltării, transferului și utilizării inteligenței artificiale prin introducerea MSc și doctorat. programe care permit studenților să își îndeplinească potențialul intelectual într-un mediu de ultimă generație.

Scopul MBZUAI este de a atinge excelența academică și de cercetare la nivel local, regional și internațional, ajutându-i pe studenții săi să reușească în carieră și să profite de cunoștințele dobândite pentru a aborda unele dintre cele mai mari provocări ale timpului nostru.

Unicitatea noastră. Marginea ta

1. Cercetarea axată

Universitatea de Inteligență Artificială Mohamed bin Zayed este prima universitate de cercetare axată pe AI din lume. MBZUAI a colaborat cu Inception Institute of Artificial Intelligence (IIAI), cu sediul în Abu Dhabi, o forță globală în excelență și leadership în cercetarea AI, pentru supravegherea doctoratului. elevii și dezvoltarea curriculumului.

2. Campusul

MBZUAI este complet integrat cu orașul Abu Dhabi, o capitală vibrantă care combină moștenirea cu un stil de viață modern. Campusul, situat în orașul Masdar - una dintre cele mai durabile comunități urbane din lume - oferă facilități de ultimă generație, laboratoare și centre de cercetare, oferind un mediu unic în care să vă desfășurați cercetarea.

3. Bursa de studii

MBZUAI oferă o bursă completă care acoperă 100% taxe de școlarizare și alte beneficii, cum ar fi o indemnizație lunară, asigurare de sănătate și cazare,

165580_165563_FAI_2180-1tcopy2.jpg

4. Oportunități profesionale

Legăturile puternice MBZUAI cu guvernul național, industria și lumea academică oferă o platformă pentru studenții noștri pentru a se conecta cu o rețea de parteneri strategici pentru a câștiga experiențe extraordinare prin posibile stagii în domenii precum asistență medicală, telecomunicații, tehnologie, guvern, finanțe și multe altele. Poarta de acces perfectă pentru a vă conduce cu succes dezvoltarea profesională.

5. Mediul internațional

MBZUAI este cea mai bună universitate pentru șederea dvs. de cercetare. Solicitanții din toate țările și naționalitățile sunt bineveniți, deoarece admiterea și acceptarea programelor se vor baza pe un nivel academic și un merit ridicat. Prin crearea unui mediu de campus internațional, MBZUAI își propune să promoveze o cultură a incluziunii și dezvoltării.

165583_165566_SHADOW28843.jpg

164116_button_please-find-all-the-admissions-requirements-here.png

Burse și finanțare

MBZUAI oferă studenților o gamă de programe postuniversitare într-un cadru universitar modern și inovator, situat în capitala înfloritoare a EAU. Combinând un sistem de învățământ contemporan și un curriculum robust cu cultura și moștenirea bogată din Abu Dhabi, MBZUAI oferă o experiență ca nimeni altul.

Tuturor studenților admiși cu normă întreagă li se acordă privilegiul de a-și finaliza studiile cu o bursă completă. Cu toate acestea, pentru a menține bursele, bursele și alte beneficii, se așteaptă ca studenții să mențină un nivel academic ridicat, să respecte codul de conduită universitar și să îndeplinească anumite cerințe pe durata studiului.

Bursa include:

 • Taxa de școlarizare 100% gratuită
 • Cazare pentru studenți în campus
 • Asigurarea de sănătate și sponsorizarea vizelor din Emiratele Arabe Unite pentru cetățenii non-EAU
 • Stipendiu lunar (sub rezerva regulilor și regulamentelor Universității, așa cum este menționat în Catalogul Universității)
 • Studenți internaționali și rezidenți în Emiratele Arabe Unite
  • MSc: 8.000 AED
  • Doctorat: 10.000 AED (Studenții de doctorat căsătoriți pot solicita să locuiască în afara campusului și să primească o alocație suplimentară de locuință de 5.000 AED, sub rezerva aprobării și depunerii documentelor oficiale.)
  • Studenții naționali din Emiratele Arabe Unite
  • MSc: 30.000 AED (singurător) sau 33.000 AED (căsătorit; va fi necesară prezentarea documentelor oficiale)
  • Doctorat: 36.000 AED (necăsătorit) sau 39.000 AED (căsătorit; va fi necesară prezentarea documentelor oficiale)

Statistica absolvenților

Clasamente

Clasamentul CS într-o privire

 • Locul 18 în domeniul AI în clasamentele CS la nivel global
 • Locul 28 în domeniul ML în clasamentele CS la nivel global
 • Locul 16 în domeniul CV-ului în clasamentele CS la nivel global
 • Locul 19 în domeniul NLP în clasamentele CS la nivel global

Mărturii studențești

Locații

 • Abu Dhabi

  Masdar City, , Abu Dhabi

Întrebări