Keystone logo
Masaryk University Faculty of Arts Doctor în limbile engleză
Masaryk University Faculty of Arts

Doctor în limbile engleză

Brno, Republica Cehă

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.000 / per year *

Amestecat, În campus

* pe an academic

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

123156_masarykuniversity_keystone.png

Programul de doctorat în lingvistică engleză dezvoltă cunoștințele studenților despre disciplinele lingvistice și le pregătește pentru activități de cercetare independente, în special în domeniile sintaxei funcționale, pragmatică, sociolingvistică, stilistică și studii de traducere. Studenții devin conversați cu metodele de cercetare lingvistică, pe care apoi le aplică în pregătirea disertației lor de doctorat.

Destinație absolventă

Absolvenții programului de doctorat în lingvistică engleză își găsesc un loc de muncă în posturi din zona de științe umaniste care solicită titularului să folosească gândirea critică independentă și să poată demonstra cunoștințe despre o gamă largă de subiecte lingvistice și socio-culturale. Aceștia sunt angajați ca cercetători, profesori universitari, editori, traducători și în funcții de conducere în organizații care operează în domenii ale științelor umaniste.

Opțiunile de studiu

Studii cu un singur subiect

Nu există curs

Studii cu un singur subiect cu specializare

Nu există curs

Cerințele de admitere

Nu trebuie să vină la Brno personal pentru a lua examenul de admitere. Rezultatul procesului de admitere depinde de calitatea documentelor pe care le furnizați. Acestea vor fi evaluate de comisia de admitere și veți fi notificate despre rezultate prin e-mail.

Termeni de admitere

Este recomandat să alegeți și să contactați supraveghetorul înainte de a trimite cererea. Pentru mai multe informații, faceți clic aici .

 1. Depunerea unei cereri electronice în Sistemul de Informații al Universității Masaryk.
 2. Trimiterea a trei scrisori de recomandare.
 3. Depunerea unei copii a tezei de master a solicitanților (în engleză). Dacă acest lucru nu este disponibil, trebuie să fie furnizat un rezumat în limba engleză al tezei, împreună cu un eșantion de cel puțin douăzeci de pagini din scrisul academic sau savant al solicitantului în limba engleză. Absolvenții Universității Masaryk nu trebuie să depună o copie, deoarece tezele lor sunt disponibile Comitetului de doctorat prin intermediul sistemului de informații al Universității Masaryk.
 4. Depunerea unui transcript (i) al studiilor universitare / universitare, care trebuie să includă:
  • Datele la care ați participat la instituție (ele).
  • Titluri de cursuri și examene pe care le-ați finalizat și notele primite.
 5. Prezentarea unei propuneri de cercetare pentru disertația doctorală (în limba engleză).
 6. Trimiterea unei declarații de motivație pentru a urma un doctorat în limba engleză la Masaryk University (în engleză).
 7. Prezentarea unui Curriculum Vitae (în limba engleză).
 8. Demonstrați abilități de limbă engleză la nivelul C2 din cadrul european comun de referință pentru limbi străine, depunând unul dintre următoarele certificate (cel puțin un an la data depunerii cererii):
  • IELTS Scor academic de 8,0 sau mai mare.
  • Certificat de competență Cambridge în limba engleză cu o notă de A sau B.
  • Scor TOEFL iBT de 110 sau mai mare.
  • Absolvenții colegiilor sau universităților din țările vorbitoare de limbă engleză (de exemplu, Marea Britanie, Irlanda, Canada, Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă și țările vorbitoare de limbă engleză din Caraibe, Africa și Asia) nu trebuie să prezinte scoruri de testare.
 9. Primiți o recomandare pozitivă de la Studiile de doctorat în limba engleză, care se bazează pe o evaluare complexă a materialelor prezentate în punctele de mai sus.
 10. În plus, toți candidații cu diplome străine (cu excepția celor expuse mai jos) trebuie să depună diploma de master pentru recunoașterea oficială de către Ministerul Educației, Tineretului și Sportului din Republica Cehă. Deoarece acest proces („nostrificare”) poate dura câteva luni, se recomandă ca solicitanții să depună aceste documente concomitent cu cererea lor. Solicitanții fără această recunoaștere oficială nu au voie să se înscrie la Universitate. Instrucțiuni detaliate pot fi găsite aici .
 • Deținători de diplome de la universități situate în țări cu care Republica Cehă are un tratat privind recunoașterea bilaterală a titlurilor și titlurilor academice (în prezent: Germania, Ungaria, Polonia și Slovenia), vă rugăm să vedeți aici .
 • Deținătorii de diplome de la universitățile din Slovacia ar trebui să urmeze instrucțiunile prezentate aici .

cerere

Creați aplicația dvs. aici .

Termenele de aplicare

1 ianuarie - 30 aprilie pentru înscrierea în semestrul de toamnă.
1 iulie - 31 octombrie pentru înscrierea în semestrul de primăvară.

Termenul prelungit de aplicare pentru aportul toamna 2020 (primul semestru online)

1 mai - 31 august

Documentele prevăzute mai sus în Termenii de admitere trebuie să fie furnizate în formă digitală și atașate la cererea online până la 30 aprilie (31 august) sau 31 octombrie .

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare