Keystone logo
Nazarene Theological College Doctor în filosofie (doctorat) sau masterat în filosofie (MPhil)
Nazarene Theological College

Doctor în filosofie (doctorat) sau masterat în filosofie (MPhil)

Didsbury, Regatul Unit

12 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Specialitățile includ Istoria Bisericii, Studiile Wesley / Tradiția Wesleyană, Teologia creștină, Studiile Vechiului Testament / Al doilea Templu / Studiile inter-testamentale, Studiile Noului Testament și Teologia biblică, Teologia practică, Missiologia.

Trasee cu normă întreagă și flexibile cu jumătate de normă disponibile pentru diplomele de cercetare. Perioada de înregistrare a studiilor cu normă întreagă este de 12 luni pentru MPhil și de 36 de luni pentru doctorat. Perioada de înregistrare pentru studiul cu fracțiune de normă este de 24 de luni pentru MPhil și de 72 de luni pentru doctorat.

Colegiul găzduiește, de asemenea, Centrul de Cercetare Manchester Wesley, o întreprindere de colaborare care implică un număr tot mai mare de instituții partenere interesate de studii în cadrul tradiției Wesleyan. MWRC este afiliat la Arhivele Metodiste, găzduit în Biblioteca John Rylands. Aceste centre de cercetare oferă resurse magnifice studenților și cercetătorilor din acest domeniu.

Nazarene Theological College este un partener aprobat al Universității din Manchester, oferind programe dezvoltate de Nazarene Theological College , aprobat și care conduce către Universitatea din Manchester.

Candidații pentru MPhil sau doctorat trebuie să demonstreze în mod normal următoarele:

O diplomă de licență (cu onoare) la nivelul 2: 1 sau mai mare (sau echivalentul său internațional) într-un subiect conex; și

O diplomă de master din Marea Britanie cu o medie generală de 65% sau mai mare, cu un minim de 65% la disertație și fără notă sub 55% (sau echivalentul său internațional) în religii și teologie sau un subiect conex.

Orice experiență de muncă puternică și relevantă va fi luată în considerare de la caz la caz.

Candidații fără experiență formală în cercetare (de exemplu, o disertație) vor fi obligați, în mod normal, să efectueze toate sau parțial un masterat ca primă etapă a programului de cercetare. Solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să își demonstreze competența în limba engleză. Studenții postuniversitari (cercetare) au nevoie de un scor IELTS minim de 7,0 sau echivalentul său, în general.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare