Keystone logo
North Carolina A&T State University Ph.D. în Ingineria Industrială și a Sistemelor (ISE)
North Carolina A&T State University

Ph.D. în Ingineria Industrială și a Sistemelor (ISE)

Greensboro, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.278 / per semester *

În campus

* total de școlarizare și taxe în stat: 5.277,56 USD | total de școlarizare și taxe în afara statului: 11.677,56 USD. Se pot aplica taxe suplimentare. Taxele pot fi modificate

Introducere

Programul de Doctor în Filosofie (Ph.D.) în Inginerie Industrială și a Sistemelor (ISE) pregătește studenții pentru cariere de succes ca profesori, cercetători și lideri în mediul academic, industrie și sectorul public. Programul pune accent pe abilitățile de inginerie a sistemelor, colaborare și implicare esențiale pentru abordarea problemelor societale complexe de mâine. Studenții absolvenți ISE abordează aceste probleme într-un mediu de sprijin, lucrând cu facultate recunoscută la nivel național.

Inginerii industriali și de sisteme (ISE) sunt cunoscuți pentru rezolvarea problemelor complexe care necesită integrarea oamenilor, tehnologiilor, materialelor și mediului. Ce mod distractiv de a promova societatea și ce provocare distractivă va fi să porniți drumul spre găsirea celor mai bune soluții. North Carolina A&T ISE este compus din 200 dintre cele mai bune și mai strălucitoare ISE în formare. Avem studenți care aduc talente intelectuale, interpersonale și inovatoare, care reprezintă valoare adăugată pentru orice organizație. Partenerii noștri din industrie, guvern și academice recunosc punctele forte ale ISE-urilor Aggie și îi folosesc pe acești ingineri talentați în organizațiile lor respective. Avem facilități, profesori și personal care sunt potrivite pentru cercetare, predare și implicarea studenților. Suntem o instituție care celebrează substanța peste formă. Veți cunoaște substanța noastră prin viziunea noastră, care este:

Departamentul de Inginerie Industrială și de Sisteme va fi recunoscut la nivel internațional pentru cercetarea inovatoare, predarea și învățarea transformaționale și implicarea comunității de impact care va pregăti diverși ingineri pentru a fi lideri în rezolvarea provocărilor globale.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări